background

Vinkkejä paastojuomien nauttimiseen

Paastomehut ja vesi nautitaan rauhallisesti kulauksittain huoneenlämpöisinä. Yritä sekoittaa paastomehuihin mahdollisimman runsaasti sylkeä "pureskelemalla" niitä. Syljen ruoansulatusentsyymit ehkäisevät mahavaivojen syntymistä. "Syö juomasi, juo ruokasi".

  • Lämpimän kasvisliemen voi nauttia joko juomalla mukista tai syömällä lusikalla lautaselta, jolloin saat lounaallesi ja päivällisellesi enemmän aterioinnin tuntua.

  • Muista laimentaa paastomehut makusi mukaan. Erityisesti silloin, kun mehuihin lisätään Molkosania, laimentaminen on tärkeää.

  • Olisi hyvä, jos juomavesi olisi lähdevettä. Hyvä ratkaisu on myös vesijohtoveden suodattaminen.

Vettä ja Molkosan-vettä voit juoda vapaasti aterioiden välillä. Päivän mittaan nautittavan kokonaisnestemäärän tulisi olla 2-3 litraa.