Alkuvoimaa luonnosta
 
Kaura

A.Vogel Oy:n verkkosivujen henkilörekisterin rekisteriseloste
Henkilötietolain 523/99 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
A.Vogel Oy
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava
09-874121

Henkilörekisteriä hoitavat henkilöt
Jaana Björkman, Eija Närhi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn  tarkoituksena on:

  • Vogelin ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito
  • kerätä uutiskirjeen tilaajia verkkosivulle vogel.fi
  • nettisivujen vogel.fi suunnittelu ja kehittäminen

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä
Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja A. Vogel Oy:n uutiskirjeen tilaajiksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Kuvaus rekisteröityihin liittyvistä tiedoista
Henkilörekisteri sisältää seuraavia asiakkaan antamia tietoja:

Henkilötiedot
  • sukupuoli (mies/nainen)
  • etu- ja sukunimi
  • osoitetiedot
  • sähköpostiosoite

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri sisältää vain asiakkaan itsensä antamat tiedot.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto eu:n tai euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle.






tulostaprint-icon