Verenkiertoa elvyttävä hieronta- ja ihoöljy
Vogelin Johannisöljy valmistetaan mäkikuisman tuoreista kukinnoista
ja nupuista auringonkukkaöljyyn uuttamalla. Öljyn kaunis väri tulee
kuisman sisältämästä punaisesta hartsintapaisesta aineesta,
hyperisiinistä. Johannisöljy sopii hyvin hierontaöljyksi. Sitä voidaan
käyttää myös ihon terveyden edistämiseen, jolloin päivittäisen
kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen iho voidellaan Johannisöljyllä. Se
ravitsee ja hoitaa erityisesti kuivaa ihoa.
Johannisöljyä ei saa laittaa iholle ennen auringonottoa, koska se
saattaa altistaa aurinkoihottumalle, mutta auringonoton jälkeen se rauhoittaa ja tasapainottaa punoittavaa ihoa.
Koostumus (INCI)
Hypericum perforatum (mäkikuisma), Helianthus annuus (auringonkukka), Limonene.
Säilytysohje
Huoneenlämmössä
Valmisteluokka
Kosmeettinen tuote