Alkuvoimaa luonnosta
 
Kesäkurpitsapihvit

Ainekset:

  • ½ dl korppujauhoja        
  • 1 dl Biotta porkkanamehua
  • 1 iso tai 2 pientä kesäkurpitsaa
  • 1-2 porkkanaa
  • 1 dl soijajauhoja tai 2 munaa
  • 1 dl täysjyväpelttijauhoja tai vehnäjauhoja
  • 2 tl Herbamare-yrttisuolaa
  • 1 rkl kuivattua timjamia tai ranskalaisia yrttejä
  • Paistamiseen oliiviöljyä

Mittaa korppujauhot ja porkkanamehu kulhoon ja anna turvota sen aikaa, kun käsittelet kasvikset.

Raasta kesäkurpitsa ja porkkanat. Sekoita raasteet korppujauhoseoksen joukkoon.

Lisää soijajauhot tai munat, täysjyväpelttijauhot tai vehnäjauhot, Herbamare-yrttisuola ja kuivatut yrtit.

Sekoita ainekset tasaiseksi ja paista oliiviöljyssä kuumassa lettupannussa tai paistinpannussa pihveiksi.

Tarjoa seuraksi värikästä perunasosetta ja raikasta salaattia.

Resepti: Kotitalousopettaja Anu Kärkkäinen.

tulostaprint-icon