Alkuvoimaa luonnosta

Strath, virkistävä ravintolisä

etusivu > Tuotteet > Strath

Strath

Yrttihiivaplasmolysaatti

Strath yrttihiivavalmiste - voimaa ja virkeyttä, kun elämä vaatii enemmän. Sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Sopii koko perheelle, lisäaineeton.

Strathin ominaisuudet

  • Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa
  • Lisäaineeton
  • Sopii koko perheelle
  • Virkistää
  • Parantaa keskittymiskykyä

Oletpa nuori tai vanha,  elämässä on aikoja jolloin tarvitset lisää puhtia. Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa  vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen.  Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille – kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään.

Ainutlaatuinen valmistusprosessi
Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (mm. väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei  ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä. 

Plasmolysaattiin imeytyneet eri ravintoaineet esiintyvät luonnollisina, tasapainoisina määrinä. Tämän ansiosta valmistetta voidaan käyttää pitkäänkin yhtäjaksoisesti ilman yliannostuksen vaaraa.  Menetelmän etuna on myös, että ravinteet ovat erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, eikä keinotekoisia väriaineita tai aromeja. 

Tutkimukset
Tutkimusten mukaan Strath:

  • lisää vastustuskykyä

  • parantaa suorituskykyä  (fyysinen ja psyykkinen suorituskyky, väsymys jne.)

  • parantaa keskittymiskykyä

  • auttaa ravintoaineiden imeytymistä

  • lisää virkeyttä

Katso tutkimusviitteet Bio-Strathin kotisivuilta.

Ainesosat (nestemäinen)
yrttihiivaplasmolysaatti 80%, ohramallasuute, appelsiinimehu, hunaja. Huom! Tuote ei sisällä eläviä hiivasoluja.
Nestemäistä ei suositella gluteeniallergisille sisältämänsä ohramallasuutteen vuoksi. Eikä alle 1 vuotiaille lapsille sen sisältämän hunajan vuoksi.

Ainesosat (tabletti)
yrttihiivaplasmolysaattia 89%, maissitärkkelystä, täyteainetta (mikrokiteinen selluloosa, pektiini), paakkuntumisenestoainetta (piidioksidi). Ei sisällä eläviä hiivasoluja.
Gluteeniton, sokeriton.

Säilytysohje
Huoneenlämmössä

Valmisteluokka
Ravintolisä