Echinaforce koukussa!

asktheexpert
Olga Temonen
@AVogelSuomi


12.02.2018

Minä olen tosi harvoin kipeä. Muistan että joskus kun Torsti oli ihan pieni (Poika täyttää nyt 5v.), sairastimme molemmat Tuukan kanssa luultavasti influenssan. Anoppi eristi meidän ”sairastupaan”, eli makasimme patjoilla Tuukan työhuoneen lattialla puolikuolleena pari päivää, kunnes tunnelin päästä alkoi näkyä valoa. Silloin päätin että pidän vastustuskyvystäni parempaa huolta. Se oli hyvä päätös, sen jälkeen en ole muutamaa vatsatautia lukuun ottamatta vuoteen omaksi joutunut. Kop, koputan puuta.

Minusta tuntuu että tapa käyttää Echinaforcea, ja ylipäätään Vogelin tuotteita takertuu ihmiseen äidinmaidossa. Tunnen monia kaltaisiani, joiden elämään on vain jotenkin aina kuulunut Echinaforce, se auttaa ja lohduttaa sairastavaa, eikä sitä ole koskaan tarvinnut kyseenalaistaa.

Kävin muutama vuosi sitten Vogelin kutsumana Sveitsissä tutustumassa Alfred Vogelin kotiin ja elämäntyöhön ja sitä myötä ymmärsin Echinaforcen voimaa vastustuskyvyn ylläpitäjänä vieläkin paremmin. Siitä lähtien olen pyrkinyt käyttämään Echinaforcea säännöllisemmin. Tippojen ottaminen tuntuu välillä työläältä, mutta taistelen vastaan. Hyvä keino muistaa ottaa tipat on pitää pullo jossain riittävän näkyvällä paikalla keittiössä. Meillä se on maustekaapissa aina muistuttamassa itsestään. Muutama tippa sitä useamman kerran viikossa veden seassa ja uskon että pöpöt pysyvät paremmin poissa.

Sveitsin matkalla opin myös, että kun flunssa iskee, Echinaforce toimii tehokkaimmin, jos sitä ottaa 4 tunnin välein, sitä tahtia vaikuttavat aineet myös huuhtoutuvat elimistostä. Tähän jatkuvaan naukkailuun ihan ykkönen on Echinacea-suihke, missä on myös salviaa. Suihketta suihkutetaan suoraan kurkkuun ja sen tehon todella tuntee. Aina jos minulla on vähänkin sellainen olo että olisi tulossa flunssa, minulla on laukussa yksi pullo ja töissä työpöydällä yksi pullo, jotta muistan ottaa sitä silloinkin kun en ole kipeä, juurkin sen vastustuskyvyn takia. Työkaverit aluksi vähän naureskelivat minun “henkosilleni” mutta on niitä suihkepulloja alkanut ilmestymään viereisillekin työpöydille…

Meidän lapset nyrpistävät Echinaforcen maulle neniään, joten jos he tulevat kipeäksi, Echina & Mustaselja on Echinatuotteista se, mikä uppoaa. Sitä loraus kuumaan veteen, loraus kylmää vettä päälle ja pienen potilaan parantava kuuma juoma on valmis.

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video