Onpas tämäkin nyt koettu, nimittäin mainoskasvona oleminen!

asktheexpert
Olga Temonen
@AVogelSuomi


16.05.2016

Tai olenhan minä monessa mukana ollut, mutta en ihan näin suoraan ole saanut mallina jonkun tuotteen ohessa olla kuin nyt. Vogelin ja minun yhteistyö on kuitenkin toiminut luontevasti ja olen vannoutunut Molkosan fruitin käyttäjä. (kannattaa lukea päivitykseni koukuttavasta saunajuomasta!)

Olen muutenkin koittanut näissä yhteistyökuvioissa toteuttaa sellaista puhdasta tunnepohjaista logiikkaa. Lähden mukaan sellaisiin mitkä tuntuvat hyviltä ja luotan intuitioon, ja tämä koskee niin työkeikkoja, haastatteluja ja kaikkea mikä julkiseen työhöni liittyy. Toki on varmasti luontevaa että mitä enemmän tekee, sitä valikoivammaksi tulee. Kieltäydyn nykyään herkemmin asioista kuin ennen, eikä se ole varmasti huono asia. Olen vain oppinut tunnistamaan mitkä jutut ovat minulle luontevia olla mukana ja mitkä eivät. Tämä tuote on minulle hyvin tuttu ja uskon siihen, joten kun minua pyydettiin mukaan tähän "Kesytetty vatsa ei murise"- kamppikseen, en nähnyt mitään syytä sanoa ei.

IMG-20160511-WA0002

Eli ei muuta kun meikkituoliin ja kuvattavaksi. Tuollaiset työpäivät ovat kyllä ihan parhaita. Tapaa uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja, kun homma on selkeää ja hyvin suunniteltua, päivä ei veny pitkäksi ja kaiken lisäksi kuvista tuli hyviä ja näytän yllättävän kivalta, kiitos hyvän meikkaajan ja valokuvaajan. Jotain tässä vuosien varrella on oppinut, ainakin sen, ettei turhaan jännitä. Oman osansa rentoon tunnelmaan tuo se, että kuvasimme Tuukan firman studiossa, eli tutussa paikassa on aina helpompi olla. Ja kyllä, voisi kuvitella että Molkosan-pullo kainalossa keimailu tuntuisi kornilta, mutta oikein nauratti jälkeenpäin että olipas kivaa, ei ahdistanut sitten yhtään.

Kamppiksesta tulee myös myöhemmin toinen versio mikä on samalla myös t-paidan suunnittelukilpailu, joten kuvia otettiin paljon erilaisia, Mörkölogo-paidalla ja ilman. Sain paidat mukaan kotiin ja kovassa käytössä ovat olleet. Torsti tosin ei oikein tykkää tästä hirviöpaidasta, se hirviö kuulemma "tekee jotain sille tyypille siinä vieressä". Epäilen.

IMG-20160511-WA0003

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video