background

Vogel ja eläinten luonnonmukainen hoito

Luonnonmukainen hoito ja kasvilääkintä sopii myös eläimille


Eläinten hyvinvointi oli maalla kasvaneelle Alfred Vogelille tärkeää. Hän kertoo päätyneensä kasvissyöjäksi pääasiassa siksi, ettei halunnut "tappaa toisella kädellä elävää olentoa, jota toisella syötti".
Hänen ensimmäinen tärkeä eläinystävänsä oli Mietze-niminen angorakissa. Kissa ja pieni Alfred olivat parhaat kaverukset, jotka ymmärsivät toisiaan sanoittakin. Alfred Vogel kertoo, miten Mietze kerran jopa suojeli häntä äkäiseltä koiralta raapaisemalla koiraa kuonoon.

Alfred Vogel halusi hoitaa kasvivalmisteillaan myös perheen lemmikkejä. Terveydenhoitouutisissaan hän kertoi eläinten hoidosta saamistaan omista, mutta myös lukijoiden kokemuksista.
Lehdestä saattoi lukea mm. yhdeksänvuotiaasta boxerinartusta, joka kärsi verenkierto-ongelmista. Innostuessaan koira saattoi kesken leikin lyyhistyä voimattomana maahan. Kun koiralle annettiin parin viikon ajan orapihlajatippoja (Crataegus) 10 tippaa kolmesti päivässä, se jaksoi taas peuhata entiseen tapaan. Hän kertoo myös Newfoundlandin koirasta, jonka itsepintainen ihottuma parani omistajan alettua hoitaa ihottumaa laimennetulla Molkosanilla ja Urticalcin-nokkostableteilla.

Koti- ja lemmikkieläimet potevat pitkälti samoja vaivoja kuin me ihmisetkin: vilustumisia, allergioita, nivelvaivoja sekä muita ongelmia. Monet rohtokasvit ovat osoittautuneet hyödyllisiksi myös koti- ja lemmikkieläimille. Lisää tietoa luonnonmukaisista hoidoista löydät viereisestä valikosta.

Echinaforce

50 ml

€ 10,90

lisää ostoskoriin

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste nuhakuumeen(flunssan) ennaltaehkäisyyn ja …
Lue lisää

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video