Alkuvoimaa luonnosta
 
Kevyt olo

Tämä kuuri on helppo toteuttaa, eikä sen aikana tarvitse kärsiä nälästä!  Kuuri kestää 5 päivää, mutta voit jatkaa sitä halutessasi pidempäänkin. Ananasmehukuurin tarkoituksena on syödä useita kertoja päivässä. Siten verensokeri ei laske liian alas eikä nälkä pääse yllättämään. Kuurilla saat syödä hyvää ja ravinteikasta perusruokaa ja nauttia herkullista ananasmehua!

Biottan Ananasmehu on luomulaatuista ja siinä on runsaasti hedelmälihaa. Mehu on kuin juuri puristettua. Koska mehu on luomulaatuista eikä siinä ole käytetty mitään turhia lisäaineita hedelmäliha laskeutuu pullon pohjalle säilytyksen aikana. Tämä on varsin luonnollista ja siihen auttaa napakka ravistus ja juoma on valmista nautittavaksi.  

Juo kuurin aikana riittävästi nesteitä, noin 2 - 2,5 litraa päivittäin. Se huuhtelee ja puhdistaa elimistöä.

Kuuria varten tarvitset perusruoka-aineita kuten broileria, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, jugurttia ym. mieltymystesi mukaan. Katso ruokavaihtoehdot (sivun reunasta) ja valitse niistä joka päivälle juuri sinulle sopivat. Lisäksi tarvitset:

  • 3 pulloa Biottan Ananasmehua

  • 1 prk Molkosan Vitalityä

  • 1 pullo Cynara-tippoja

  • 1 pkt Pure&Happy yrttiteetä

  • 1 pussi Vogelin sokeroimatonta Luomu-Mysliä

Miten nämä tuotteet vaikuttavat?

Molkosan Vitality herajuomajauhe edistää aineenvaihduntaa ja tasapainottaa vatsasi toimintaa. Se ylläpitää tervettä bakteerikantaa suolistossa ja aktivoi haitallisten kuona-aineiden poistumista kehosta. Vitality sisältää myös liukoista kuitua.

Cynara artisokkatipat vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja puhdistavat elimistöä.

Yrttitee on hyvänmakuista ja sen sisältämät yrtit auttavat elimistöä puhdistumaan.

Vogelin luomu-mysli sisältää luomuviljoja ja energiaa antavaa durianhedelmää. Kuitupitoinen mysli sopii hyvin kuuriin, sillä siihen ei ole lisätty sokeria.  Makeutta myslille antavat luomurusinat ja -omenanpalat.

Jos mahdollista osta kuuriin kuuluvat vihannekset ja hedelmät aina luomuna. Luomusta tiedät, että se on mahdollisimman puhdasta, etkä saa mitään ylimääräisiä elimistöä rasittavia säilöntäaineita kehoosi.

Kuurin aikana kannattaa myös nauttia hyviä omega-3-rasvahappoja. Ilman hyvää rasvaa ei rasva-aineenvaihdunta toimi.
Dieetin aikana ei nautita sokeria, valkoista viljaa eikä alkoholia.

Voit valmistaa ruoat paistaen pannulla tai uunissa, mutta paistamiseen kannattaa käyttää aina  hyvää luomuoliiviöljyä. Oliiviöljy kestää hyvin paistamisen vaikka usein virheellisesti luullaan, ettei se sovellu lainkaan paistamiseen.

Valitse marinoimattomia lihoja, jotta et saa turhia lisäaineita elimistöösi. Melkein kaikissa valmiiksi marinoiduissa lihoissa on runsaasti lisäaineita mm. natriumglutamaattia, jonka terveysvaikutuksista asiantuntijapiireissä kiistellään.

Pure&Happy yrttitee on mainio juoma, se sisältää yrttejä jotka tehostavat aineenvaihduntaa. Sitä kannattaa siis kuurin aikana juoda, mutta jos et pysty olemaan ilman päivittäistä kahviasi, voit nauttia sitä kohtuudella.

Ulkoilu ja sauna tuovat lisätehoja puhdistukseen ja painonpudotukseen.

Ananaskuurin jälkeen olemuksesi ja olosi on keveämpi. Kuuri on loistava mahdollisuus terveellistää omia ravitsemustottumuksia! Olemme saaneet hyvää palautetta kuuria kokeilleilta. Kuuri on koettu helpoksi ja paino on pudonnut 5 päivän aikana 1,5 - 4,5 kiloa.

Virkistävää ananaskuuria ja kevyttä oloa!
tulostaprint-icon

0 tuotetta ostoskorissa