background

Vogelin helppo ananasmehukuuri

Tällä kuurilla ei tule nälkä

Tämä kuuri on helppo toteuttaa, eikä sen aikana tarvitse kärsiä nälästä!  Kuuri kestää 5 päivää, mutta voit jatkaa sitä halutessasi pidempäänkin. Ananasmehukuurin tarkoituksena on syödä useita kertoja päivässä. Siten verensokeri ei laske liian alas eikä nälkä pääse yllättämään. Kuurilla saat syödä hyvää ja ravinteikasta perusruokaa ja nauttia herkullista ananasmehua!

Biottan Ananasmehu on luomulaatuista ja siinä on runsaasti hedelmälihaa. Mehu on kuin juuri puristettua. Koska mehu on luomulaatuista eikä siinä ole käytetty mitään turhia lisäaineita hedelmäliha laskeutuu pullon pohjalle säilytyksen aikana. Tämä on varsin luonnollista ja siihen auttaa napakka ravistus ja juoma on valmista nautittavaksi.  

Juo kuurin aikana riittävästi nesteitä, noin 2 - 2,5 litraa päivittäin. Se huuhtelee ja puhdistaa elimistöä.

Kuuria varten tarvitset perusruoka-aineita kuten broileria, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, jugurttia ym. mieltymystesi mukaan.  Lisäksi tarvitset:

  • 3 pulloa Biottan Ananasmehua

  • 1 pullo Molkosania

  • 1 pullo Cynara-tippoja

  • 1 pkt Detox-yrttiteetä

Miten nämä tuotteet vaikuttavat?

Molkosan edistää aineenvaihduntaa ja tasapainottaa vatsasi toimintaa. Se ylläpitää tervettä bakteerikantaa suolistossa ja aktivoi haitallisten kuona-aineiden poistumista kehosta.

Cynara artisokkatipat vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja puhdistavat elimistöä.

Yrttitee on hyvänmakuista ja sen sisältämät yrtit auttavat elimistöä puhdistumaan.

Jos mahdollista osta kuuriin kuuluvat vihannekset ja hedelmät aina luomuna. Luomusta tiedät, että se on mahdollisimman puhdasta, etkä saa mitään ylimääräisiä elimistöä rasittavia säilöntäaineita kehoosi.

Kuurin aikana kannattaa myös nauttia hyviä omega-3-rasvahappoja. Ilman hyvää rasvaa ei rasva-aineenvaihdunta toimi.
Dieetin aikana ei nautita sokeria, valkoista viljaa eikä alkoholia.

Voit valmistaa ruoat paistaen pannulla tai uunissa, mutta paistamiseen kannattaa käyttää aina  hyvää luomuoliiviöljyä. Oliiviöljy kestää hyvin paistamisen vaikka usein virheellisesti luullaan, ettei se sovellu lainkaan paistamiseen.

Valitse marinoimattomia lihoja, jotta et saa turhia lisäaineita elimistöösi. Melkein kaikissa valmiiksi marinoiduissa lihoissa on runsaasti lisäaineita mm. natriumglutamaattia, jonka terveysvaikutuksista asiantuntijapiireissä kiistellään.

Detox yrttitee on mainio juoma, se sisältää yrttejä jotka tehostavat aineenvaihduntaa. Sitä kannattaa siis kuurin aikana juoda, mutta jos et pysty olemaan ilman päivittäistä kahviasi, voit nauttia sitä kohtuudella.

Ulkoilu ja sauna tuovat lisätehoja puhdistukseen ja painonpudotukseen.

Ananaskuurin jälkeen olemuksesi ja olosi on keveämpi. Kuuri on loistava mahdollisuus terveellistää omia ravitsemustottumuksia! Olemme saaneet hyvää palautetta kuuria kokeilleilta. Kuuri on koettu helpoksi ja paino on pudonnut 5 päivän aikana 1,5 - 4,5 kiloa.

Virkistävää ananaskuuria ja kevyttä oloa!

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin