background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku
  • 9 - 12
  • Prep: min
  • 9 - 12
Punajuuri-vuohenjuustopannukakku

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku on ohuena versiona mainio tarjottava leivän sijaan esimerkiksi brunssilla tai keiton seurana. Jos valmistat pannukakun paksumpana, se on ruokaisa tarjottava esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa. Sopii myös pikkusuolaiseksi illanistujaisiin tai juhlapöytään. Nesteenä on käytetty Biotta-sarjan uutta omena-punajuuri luomumehua, jossa mausteena on raikas ja terveellinen inkivääri.

Ainesosat

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku

Punajuuri-vuohenjuustopannukakku

Kaada Biotta luomumehu kulhoon.
Riko joukkoon kananmunat ja mittaa Herbamare yrttisuola, vehnäjauhot, rypsiöljy ja kuivattu rosmariini. Sekoita tasaiseksi.
Vuoraa 15x20 cm reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja saanut kauniin värin.
Leikkaa pannukakku annospaloiksi. Sipaise jokaisen palan pintaan hieman vuohenjuusto-tuorejuustoa ja koristele tuoreella rosmariinilla.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin