background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Kerrossalaatti

  • Prep: min

Trendikäs kerrossalaatti kulkee mukana vaikka evääksi työpaikalle tai harrastuksiin. Valmista halutessasi jo edellisenä päivänä valmiiksi. Lisää kastike joukkoon tai ota mukaan erillisessä purkissa.

Ainesosat

Kerrossalaatti

Kastike

  • 2 rkl oliivi- tai avokado-öljyä
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa
  • puolikas limen mehu
  • mustapippuria myllystä

Kerrossalaatti

Keitä Luomuviljeltyä Täysjyväriisiä Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiolla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
Jaa riisi kahteen osaan ja keitä toinen osa kypsäksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Keitä loput lisäämällä joukkoon Biotta Punajuurimehua.

Valuta punaiset linssit ja kikherneet.

Vuole fenkolista perunankuorimaveitsellä lastuja ja jätä sivuun.

Puolita granaattiomena ja poista siemenet kulhoon.

Hienonna minttu.

Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.

Kiehauta vesi, mausta suolalla ja lisää miniparsat tai parsakaalinnuput. Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.

Puolita avokado ja poista kivi. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon murustettua fetajuustoa. Mausta mustapippurilla.

Täytä avokadon kolo jogurtti-fetatäytteellä.

Kokoa salaattiaineksista hauskan näköinen kerrossalaatti.

Mausta salaatti vielä erillisellä kastikkeella. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.

 

Reseptillä saat tehtyä 2 annosta.

Resepti: Hellapoliisi (Kati Jaakonen)

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video