Alkuvoimaa luonnosta

etusivu / reseptit / kerrossalaatti

Kerrossalaatti

ääntä Mitä pidit reseptistä?

Trendikäs kerrossalaatti kulkee mukana vaikka evääksi työpaikalle tai harrastuksiin. Valmista halutessasi jo edellisenä päivänä valmiiksi. Lisää kastike joukkoon tai ota mukaan erillisessä purkissa.

Kerrossalaatti

Keitä Luomuviljeltyä Täysjyväriisiä Herbamare Kasvisliemitiivistekuutiolla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
Jaa riisi kahteen osaan ja keitä toinen osa kypsäksi. Lisää tarvittaessa hieman vettä.
Keitä loput lisäämällä joukkoon Biotta Punajuurimehua.

Valuta punaiset linssit ja kikherneet.

Vuole fenkolista perunankuorimaveitsellä lastuja ja jätä sivuun.

Puolita granaattiomena ja poista siemenet kulhoon.

Hienonna minttu.

Leikkaa retiisit ohuiksi viipaleiksi.

Kiehauta vesi, mausta suolalla ja lisää miniparsat tai parsakaalinnuput. Anna kiehua muutama minuutti. Valuta.

Puolita avokado ja poista kivi. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon murustettua fetajuustoa. Mausta mustapippurilla.

Täytä avokadon kolo jogurtti-fetatäytteellä.

Kokoa salaattiaineksista hauskan näköinen kerrossalaatti.

Mausta salaatti vielä erillisellä kastikkeella. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.

 

Reseptillä saat tehtyä 2 annosta.

Resepti: Hellapoliisi (Kati Jaakonen)

Tilaa tästä Vogelin resepti-uutiskirje sähköpostiisi. Maukkaita reseptejä sisältävä uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa.

Valitse resepti

Kommentit ja vinkit

Mitä pidit tästä reseptistä? Onnistuiko se hyvin vai teitkö siitä vielä parempaa? Kirjoita vinkkisi alla olevaan kenttään.

0 tuotetta ostoskorissa