background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan mysli-peltileipä

Olgan mysli-peltileipä
  • Prep: min
Olgan mysli-peltileipä

Mysli-peltileipä saa kauniin värin Biotta Porkkanamehusta. Kokeile esimerkiksi välipalaksi tai töihin lounaaksi!

Ainesosat

Olgan mysli-peltileipä

Olgan mysli-peltileipä

 

Lämmitä porkkanamehu kädenlämpöiseksi. Liota hiiva mehun joukkoon. Mittaa sekaan mysli ja jauhot, sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi oliiviöljy.

Levitä taikina pellille levyksi lastan avulla, tai painele käsin oliiviöljyä apuna käyttäen. Ripottele leivän päälle mysliä ja Herbamare –yrttisuolaa. Tee raakaan taikinaan valmiiksi taikinapyörällä palajako. Kohota puoli tuntia. Paista 210° asteessa (kiertoilma 185°) n. 22 minuuttia.

 

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video