background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Punajuuri-krepit

Punajuuri-krepit
  • Prep: min
Punajuuri-krepit

Punajuurimehusta valmistat upeat ja hauskan väriset maidottomat krepit, jotka maistuvat niin lounaana kuin pikkusuolaisena vaikkapa illanvietossa. Täytteitä voit varioida oman maun mukaan.

Ainesosat

Punajuurikrepit

Paistamiseen:

  • öljyä

Täyte:

  • 200 g fetajuustoa

  • 3 dl maustamatonta jogurttia

  • 1/3-1/2 kurkku

  • ripaus Herbamarea

  • 100 g miniluumutomaatteja

  • muutama oksa tuoretta minttua

  • rucolaa

Punajuuri-krepit

Kaada Punajuurimehu kulhoon.

Riko joukkoon munat ja ripottele joukkoon hieman Herbamarea.

Lisää öljy ja jauhot sekoittaen.

Älä laita kerralla koko jauhomäärää, vaan lisää tarvittaessa.

Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin isoiksi räiskäleiksi.

Murenna fetajuusto tai leikkaa kuutioiksi.

Laita jogurtti kulhoon ja raasta kurkku.

Purista kurkkuraasteesta ylimääräinen neste pois ja lisää jogurtin joukkoon.

Ripottele joukkoon hieman Herbamarea.

Puolita miniluumutomaatit.

Täytä krepit fetajuustolla, kurkku-jogurttikastikkeella ja miniluumutomaateilla, sekä tuoreella mintulla ja rucolalla.

Taittele neljään osaan tai tarjoa rullana.

 

Reseptillä teet 6 kappaletta punajuuri-kreppejä.

 

 

 

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video