background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Täysjyvärisotto

Täysjyvärisotto
  • 4 - 6
  • Prep: min
  • 4 - 6
Täysjyvärisotto

Vogelin luomuviljellystä täysjyväriisistä valmistuu ruokaisa ja kuitupitoinen risotto, joka maistuu niin lisukkeena kuin pääruokana.

Ainesosat

Valmistus

Kuori ja hienonna salottisipulit.


Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulisilppu.

Lisää Vogel luomuviljelty täysjyväriisi ja kääntele hetki. Lisää osa vedestä ja murenna joukkoon Herbamare kasvisliemitiivistekuutiot.


Anna hautua rauhassa kannen alla ja lisää loput vedestä muutamassa erässä.


Kun riisi on kypsää, nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon mascarpone- tai tuorejuusto
sekoittaen. Raasta joukkoon parmesaanijuustoa.


Lisää lopuksi oliiviöljy sekoittaen ja mausta tarvittaessa Herbamare-yrttisuolalla. Ripottele valmiin annoksen päälle tuoretta rucolaa ja viimeistele parmesaanilastuilla.

 

Reseptin laatinut Alex Nurmi

 

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin