Alkuvoimaa luonnosta
 

Monet ihmiset kärsivät uupumuksesta, johon ei löydy selvää syytä. Kaiken pitäisi olla elämäntapoja myöten kunnossa, mutta silti väsyttää ja olo on voimaton.

Suolen epänormaali bakteerikanta eli dysbioosi on yleinen ruoansulatuksellinen vaiva, joka aiheuttaa jatkuvaa väsymystä ja heikkoutta. Epätasapainoisessa tilassa elimistö ei pysty käyttämään ravintoa kunnolla hyväkseen ja solut jäävät ilman tarvitsemiaan ravintoaineita, vaikka söisikin määrällisesti riittävästi. Seurauksena on aliravitsemus, ihminen voi huonosti ja väsyy. Tiettyjen lääkkeiden, kuten antibioottien haittavaikutukset voivat aiheuttaa dysbioosia, sillä ne tuhoavat suolistosta myös hyviä bakteereita. Dysbioosin itsehoitoon voi käyttää probiootteja sekä suoliston hyviä bakteereja tukevaa L+-maitohappopitoista Molkosania.

Myös lepoa ruoansulatuselimistölle tuova viikoittainen mehupäivä voi tasapainottaa tilannetta, esimerkiksi Biottan punajuurimehu sopii tarkoitukseen. Jos lääkekuuri on edessä, voit tukea ruoansulatuskanavan toimintaa näin: ensin lasillinen Molkosania, joka luo hyville bakteereille optimaaliset toimintaolosuhteet ja sen jälkeen tasapainottavat probiootit. Olon koheneminen ei jää huomaamatta. Kun suolen toiminta normalisoituu, myös ruokahalu ja voimat palautuvat. Kun ravinto pilkkoutuu kunnolla ja elimistön tarvitsemat ravinto-aineet pääsevät imeytymään hyvin, joutuu väsymys tekemään tilaa elinvoimalle!

Lue lisää:

tulostaprint-icon

0 tuotetta ostoskorissa