Alkuvoimaa luonnosta
 
nainen ja vaihdevuodet

Vogelin uusi Menoforce Strong on vahva salviavalmiste, joka tasapainottaa omaa hiipuvaa estrogeenituotantoa.

Salvia on parhaita rohtoyrttejä vaihdevuosien hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Sen luonnollisia hormoneja muistuttavat, estrogeenisesti vaikuttavat aineosat käyttävät elimistössä samoja viestintäreseptoreita kuin estrogeenit. Siksi se hillitsee tehokkaasti hikoilua, kuumotusta ja muita vaihdevuosien ikäviä tuntemuksia.

Yhdessä Menoforce Strong -tabletissa on 1083 milligrammaa tuoretta luomulaatuista salviaa, mikä on moninkertainen määrä aiempiin valmisteisiin verrattuna. Salvia tunnetaan eritystoimintaa hillitsevänä rohtokasvina.

Pitkäaikaiseen käyttöön, tukihoidoksi

Menoforce Strong -salviatabletti soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön sillä sitä on poistettu haitallinen tujoni. Annostukseksi riittää yksi tabletti päivässä.  Sitä voi myös mainiosti käyttää ravintolisänä hormonikorvaushoidon tueksi. Koska Menoforce Strong ei ole estrogeenivalmiste, sillä ei myöskään ole hormonivalmisteiden sivuvaikutuksia. Menoforce Strongin tehokkuus ja turvallisuus on testattu* kliinisesti.

Lisätehoa Meno Powerista

Jos kaipaat tasapainoa mielialan vaihteluihin ja levottomaan oloon tai lisää jaksamista, käytä Menoforce Strongin kanssa samanaikaisesti Vogelin Meno Poweria. Sen kasviainesosat sisältävät vaihdevuosituntemuksia tasaavia aineita.


*Prevalence of hot flushes and night sweats around the world: a systematic review by Freeman EW and Sherif K. Climacteric 2007;10:197-214tulostaprint-icon

0 tuotetta ostoskorissa