background

Kasviemme ainutlaatuisuus


Osa kasveista jätetään tuleentumaan ja niiden siemenet kerätään joka syksy, joista saadaan jälleen uusi taimikanta seuraavaksi kevääksi. Oma siementuotanto takaa hyvän laadun kasvaviin kasveihin.  Siemenet kylvetään luomupelloille. Sveitsin ilmasto on ihanteellinen vahvojen ja terveiden kasvien viljelemiseen.

Kasvien hyvinvointi on selkeä todiste A.Vogelin perinteisesti käyttämien menetelmien toimivuudesta. Alfred Vogel ei sallinut viljelmillään mitään kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita, – periaate jota noudatamme tänäkin päivänä, varmistaen näin kasvien terveyden sekä luonnon suojelemisen.

Kasvit kasvavat luonnonmukaisesti ja ne kerätään hellävaraisesti. Kasvit leikataan varoen, yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia.

Jo muutaman tunnin kuluttua kasvien keräämisestä ne ovat ensimmäisessä vaiheessaan matkalla tuorekasviuutteiksi. Tämä muutos tuoreesta kasvista uutteeksi tapahtuu tutkitulla ja huolellisella valmistusmenetelmällä.

Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon. Pyrimme myös välttämään turhaa varastointia.

Kasvit uutetaan luonnollisella vesi-alkoholiuutolla, jolloin kasvista saadaan talteen sen kaikki vaikuttavat ainesosat.

Laadunvalvontamenetelmiä käytetään koko tuotantoketjun ajan. Nämä testit ja kasvitutkimukset ovat varmistaneet Vogelin kokemusperäisen tiedon, että tuoreet kasvit uutettuna alkoholiin sisältävät enemmän aktiivisia ainesosia kuin sama määrä kuivattuja kasveja.


Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video