background

Sadonkorjuu


A.Vogel -tuotteiden valmistuksessa ei tehdä kompromisseja. Omaviljelyn ansiosta kykenemme vaikuttamaan kaikkiin osatekijöihin, joilla on vaikutusta kasvivalmisteen laatuun, tehoon ja vaikutustapaan.

Kaikki käyttämämme kasviraaka-aine työstetään edelleen vuorokauden kuluessa korjuusta, jolloin kasvin ominaisuudet ja laatu säilyvät ensiluokkaisena lopputuotteseen saakka. 

  • kasvit korjataan hellävaraisesti
  • kasvien annetaan kypsyä rauhassa, jotta niiden ominaisuudet ehtivät täysin kehittyä
  • jottei tuoreen kasvin herkät ainesosat tuhoutuisi, kasveja ryhdytään työstämään edelleen mahdollisimman pian korjuun jälkeen
  • näillä toimenpiteillä taataan, että tuoreiden kasvien koko parantava voima on jäljellä valmiissa A.Vogel -tuotteissa.