background

Kysymyksiä ja vastauksia flunssasta

Kuinka kauan flunssaisen pitäisi olla levossa?

Yleinen ohje on 1-2 päivää, se nopeuttaa paranemista. Kannattaa juoda riittävästi, erityisesti jos on kuumetta. Mikä tahansa juoma on hyväksi mutta vesi on paras vaihtoehto.

Echinaforce hoitaa flunssan oireita ja lyhentää flunssan kestoa taistelemalla flunssa viruksia vastaan ja tukemalla immuunijärjestelmää.

Ei kannata välittää jos ruokahalu ei ole kovin hyvä muutamaan päivään, se on normaalia. Ruokahalu palaa jälleen kun olet parantunut.

 

Onko normaalia että ääni häviää flunssassa?

Kyllä, äänen menetys on yksi flunssan oireista. Se tapahtuu niin, että ylähengitysteissä oleva tulehdus siirtyy alemmas kurkunpäähän. Kun kurkunpää tulehtuu äänihuulet turpoavat ja lakkaavat toimimasta - se aiheuttaa äänen menetyksen. Hoitona tähän kuten muihinkin flunssaoireisiin voi käyttää Echinaforcea.

 

Miksi minulla flunssa kestää viikon ja pojallani se menee ohi parissa päivässä?

Ihmiset reagoivat eri tavoin virusinfektioihin. Vastustuskyvyllä on suuri merkitys; nuoremmilla infektio menee ohi nopeammin kuin esim. yli 40 vuotiailla. Myös ruokavalio, elämäntavat ja stressi vaikututtaa flunssan kestoon.

Viruksia on monia erilaisia. Voi olla että teillä on ollut eri viruksen aiheuttama tartunta. Jotkut virustyypit ovat myös sitkeämpiä kuin toiset ja niistä eroon pääseminen voi kestää kauemmin.

 

Minulla on ollut flunssa on jo yli viikon ja olen ollut todella huonovointinen enkä tunne parantuneen ollenkaan. Mitä minun pitäisi tehdä?

 

Suurimmalla osalla ihmisistä flunssa on alkanut paranemaan tuossa vaiheessa, mutta jos olo tuntuu yhä huonolta kannattaa mennä lääkäriin. Taustalla voi vaania flunssan jälkitauti joka vaatii antibioottia tai jokin muu syy. Voit kokeilla myös Echinaforcea. Muista juoda riittävästi erityisesti jos olet kuumeinen. Mikä tahansa neste käy mutta vesi on parasta.

 

Kun tunnen että vastustuskyni alenee, alkaa kädet ja jalat ja joskus jopa koko keho kutista. Mistä tämä johtuu?

Kehon tulehdusvastetta säätelee immuunijärjestelmämme hyvin monimutkaisella tavalla. Jos järjestelmä ei toimi kunnolla tietyt sytokiinit elimistössä voivat esiintyä epänormaalilla tavalla.

Sinun tapauksessa näyttää siltä että, kun olet uupunut ja vastustuskykysi alenee elimistölläsi on taipumus erittää histamiinia joka saa ihosi kutisemaan. Echinaforcella voit nostaa vastustuskykyäsi.