Alkuvoimaa luonnosta
 
Kaura

Tietosuojakäytäntö

A.Vogel Oy julkaisee terveyteen ja ravitsemukseen liittyvää tietoa terveystuote brändillään A.Vogel. Kunnioitamme verkkosivujemme kävijöiden yksityisyyttä – www.vogel.fi – ja varmistamme, että kaikki tiedot, jotka annat meille käsitellään luottamuksellisesti. A.Vogel ei välitä yksityistä tietoa kolmansille osapuolille ja tekee tämän tiedon saatavaksi vain, kun sitä tarvitaan verkkokaupan tilausten täydentämiseksi ja arvonnoissa. A.Vogel Oy ottaa tietojenne suojelun erittäin vakavasti.

Tämä tietosuojakäytäntö antaa lisätietoa asiasta. Voit tulostaa tai tallentaa tämän käyttämällä selaimesi tavallisia toimintoja (yleensä kohdasta Tallenna nimellä / Tulosta).

1 Tiedonhaltijan ja tietosuojavaltuutetun yhteystiedot

1.1. Tiedonhaltijan nimi ja osoite

A.Vogel Oy

Kumitehtaankatu

04230 Kerava

Puhelin: 09-874 121

1.2. Tietosuojavaltuutettu

Tommi Welling

A.Vogel Oy

Kumitehtaankatu 5

04230 Kerava

Puhelin: 09-87412222

2. Tietojen keräys, prosessointi ja käyttö

Kun käytät verkkosivujemme tarjontaa tai olet vuorovaikutuksessa verkkosivujemme kanssa (esim. täyttämällä ja lähettämällä yhteystietolomakkeen), henkilökohtaista tietoa kerätään, prosessoidaan ja käytetään.

2.1. Henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia yksilöityyn tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön ("rekisteröityyn") liittyvää tietoa; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on sellainen, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti tunnisteen, kuten nimen, tunnistenumeron, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalista identiteetin.


Niihin kuuluu ennen kaikkea tietoja, joiden perusteella voidaan tehdä päätelmiä henkilöllisyydestäsi, esimerkiksi nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi. Tilastotiedot, joita esimerkiksi keräämme vierailun aikana verkossa ja joita ei voi yhdistää henkilötietoihisi, eivät sisälly henkilötietojen käsitteeseen.

2.2. Käyttö informaatiota varten

Emme kerää mitään henkilötietoja, kun käytät online-tarjontaamme informaation etsintä tarkoituksiin lukuun ottamatta selaimen tietoja, jotta voit käydä verkkosivuillamme. Tällaisia ​​tietoja ovat:

  • IP-osoite
  • Kyselyn päivämäärä ja aika
  • Aikaero Greenwich Mean Time (GMT)
  • Toivottu sisältö (selattu sivu)
  • HTTP status-koodi
  • Lähetetty tietomäärä pyyntöä varten
  • Verkko-sivu, josta pyyntö on peräisin
  • Selain
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • Selaimen kieli ja versio

 

Käyttäjän IP-osoitteet poistetaan tai anonymisoidaan käytön päätyttyä. Anonymisoitumisen tapauksessa IP-osoitteita muutetaan siten, että henkilökohtaisia ​​tai aineellisia olosuhteita koskevia tietoja ei voida enää tunnistaa tai tunnistaa luonnollista henkilöä tai vain suhteettoman suurella investoinnilla, johon kuluu aikaa, kustannuksia ja vaivaa. Analysoimme tietoja niin kutsuttuina lokitiedostoina nimettömässä muodossa, jotta voimme parantaa edelleen A.Vogelin verkkopalvelua, jotta se olisi käyttäjäystävällisempi ja jotta virheet voitaisiin löytää ja korjata nopeammin. Niitä käytetään myös palvelukapasiteetin hallitsemiseen ja tarvittaessa riittävien datamäärien mahdollistamiseen.

2.3. Yhteydenottolomake ja muut vuorovaikutukset

Verkkosivuston ja asiakasportaalin puhtaan informaatiokäytön lisäksi meillä on monia tapoja vuorovaikutukseen kanssanne ja tarjoamme palveluita, jotka saattavat kiinnostaa. Näihin kuuluvat erityisesti yhteydenottolomake ja uutiskirjeen rekisteröinti sekä testit, tarkastukset ja palkintokilpailut. Jotta voit käyttää näitä, sinun on annettava lisää henkilötietoja, joita käytämme tarjotaksemme kyseistä palvelua ja jotka myös säästämme. Käytämme tietoja vain perustana olevaan tarkoitukseen ja tietosuojan periaatteiden mukaisesti.

2.4. Henkilötietojen säilytysaika

Tallennamme henkilötietosi vain niin kauan ja siltä osin kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Lainmukaisen säilytysvelvoitteen piiriin kuuluvat henkilötiedot poistetaan, kun laillinen säilytysaika umpeutuu. Muut henkilötiedot poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita niiden tarkoitukseen tai oikeuksien vaatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi.

2.5. Uutiskirjeet

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata ilmaisia ​​uutiskirjeitä valittavissa olevilla aihealueilla.

Käytämme uutiskirjeenämme APSIS-palvelua. Käytämme niin kutsuttua kaksinkertaista opt-in-menetelmää rekisteröintiin uutiskirjeessämme. Tämä tarkoittaa, että lähetämme vahvistusviestin osoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat vastaanottaa uutiskirjeen. Rekisteröintisi poistetaan automaattisesti, jos et anna vahvistusta 24 tunnin kuluessa. Jos vahvistat pyyntösi saada uutiskirje, tallennamme sähköpostiosoitteesi, kunnes hylkäät uutiskirjeemme tilaamisen. Tallennamme tiedot vain, jotta voimme lähettää sinulle uutiskirjeen. Lisäksi tallennamme IP-osoitteesi sekä rekisteröinti- ja vahvistusaikasi, jotta henkilötietojasi ei väärinkäytetä.

Sähköpostiosoitteesi ovat ainoat pakolliset tiedot, joita tarvitaan uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista ja niitä käytetään vain uutiskirjeen personointiin puolestasi.

Voit peruuttaa uutiskirjeen vastaanottamisen milloin tahansa. Voit tehdä tämän napsauttamalla jokaisen uutiskirjeen sähköpostiviestissä olevaa linkkiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vogel.fi tai ilmoittamalla meille peruutuksesta muulla tavoin. Mitään tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietosi poistetaan kokonaan peruutuksen jälkeen.

2.6. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

A.Vogelin keräämät tiedot siirretään kolmannelle osapuolelle, vain mikäli tämä on välttämätöntä sopimuksen tai maksun suorittamiseksi tai olet antanut suostumuksesi tähän etukäteen. Palveluntarjoajamme voivat käyttää tällaisia ​​julkistettuja tietoja vain tehtävän suorittamiseen. Heidät valittiin huolellisesti, ja heille annettiin ohjeet kirjallisesti. Heidän on noudatettava ohjeitamme ja seuraamme heitä säännöllisin väliajoin. Tietojen käyttö on kiellettyä mihin tahansa muuhun tarkoitukseen kuin ne on tarkoitettu, eikä yksikään palveluntarjoajistamme, joiden kanssa toimimme, tee niin.

3. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi ja jotka tallentavat tietyt asetukset ja tiedot, jotka tarvitaan tiedonvaihdossa järjestelmämme kanssa selaimen kautta. Evästeet eivät voi suorittaa mitään ohjelmia tai siirtää viruksia tietokoneeseen. Niiden avulla verkkosivumme ovat entistä käyttäjäystävällisempiä ja tehokkaampia.

Evästeitä on kaksi erilaista: istunnon evästeet, jotka poistetaan, kun suljet selaimen (eli istunnon lopussa). ja tilapäiset / pysyvät evästeet, jotka tallennetaan pidempään tai pysyvästi laitteeseesi. Näiden evästeiden tallentaminen auttaa meitä suunnittelemaan verkkosivustoamme ja helpottamaan sen käyttöä esimerkiksi muistamalla tiettyjä syötteitä, joita teet sellaisella tavalla, että sinun ei tarvitse jatkuvasti syöttää sitä.

Voit poistaa evästeet selaimesi suojausasetuksista milloin tahansa ja määrittää myös selaimen asetukset toiveidesi mukaan (esimerkiksi hyväksyä kolmannen osapuolen evästeet tai hylätä kaikki evästeet). Web-selaimen valikkorivin ohjetoiminto näyttää yleensä, kuinka voit hylätä uudet evästeet ja poistaa jo vastaanotetut. Tällöin kuitenkin haluaisimme huomauttaa, että et voi käyttää kaikkia verkkosivujemme toimintoja.

3.1. A.Vogelin evästeet

Useimmat käyttämämme evästeet ovat istunnon evästeitä ja ne poistetaan automaattisesti kiintolevyltä selaimen istunnon lopussa. Lisäksi käytämme myös evästeitä, jotka pysyvät kiintolevylläsi. Kun vierailet uudestaan, tunnistamme automaattisesti, että olit aiemmin sivustolla ja mitä haluamasi merkinnät ja asetukset ovat. Nämä evästeet tallennetaan kiintolevylle ja ne poistetaan automaattisesti määritetyn ajanjakson jälkeen.

Käyttämiämme evästeitä ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön eikä siten myöskään sinuun. Kun eväste aktivoituu, sille annetaan tunnusnumero. Henkilökohtaisia ​​tietojasi ei ole mahdollista määritellä tähän tunnistenumeroon, eikä niin myöskään tehdä. Emme säilytä nimeäsi tai vastaavia tietoja, jotka mahdollistavat evästeen määrittämisen sinulle.

3.2. Web-analytiikka Google Analyticsin avulla

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, Google-analyysipalvelua, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics käyttää evästeitä analysoimaan verkkosivustoja käyttäjien käyttäytymisen suhteen. Evästeiden tuottama tieto tällaisten verkkosivustojen käytöstä siirretään Yhdysvaltojen Yhdysvaltojen palvelimelle ja tallennetaan siellä. IP-osoitteesi on kuitenkin lyhennetty ennen käyttötietojen analyysiä siten, että henkilötietojesi perusteella ei voida tehdä päätelmiä. Tätä tarkoitusta varten Google Analyticsin verkkotarjousta laajennettiin sisältämään "anonymizeIp" -koodi, jotta IP-osoitteiden anonyymit kokoelmat varmistetaan.

Google käyttää evästeiden avulla saatuja tietoja analysoimaan verkkosivuston käyttöä, keräämään raportteja verkkosivustojen toiminnasta verkkosivusto-operaattorin puolesta ja tarjoamaan lisäpalveluita, jotka liittyvät verkkosivustoon ja Internetin käyttöön. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansiin osapuoliin, jos se on lain edellyttämää, tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.

Kuten edellä on selitetty, voit määrittää selaimesi siten, että se hylkää evästeet tai voit estää evästeen luomien tietojen, jotka liittyvät tämän sivuston (mukaan lukien IP-osoitteen) käyttämiseen, keräämiseen ja käsittelyyn Googlelta lataamalla ja asentamalla tämän selaimen laajennuksen.

Vaihtoehtona selaimen lisäosalle tai selaimessa mobiililaitteissa voit ottaa käyttöön opt-out-evästeen, jotta Google Analytics ei enää tule keräämään tietoja tällä sivustolla (opt-out toimii vain selaimessa ja verkkotunnuksella). Jos poistat evästeet tässä selaimessa, sinun on klikattava tätä linkkiä uudelleen.

Löydät lisätietoja Googlesta ja sen tietosuojaa koskevasta yleiskatsauksesta ja sen tietosuojakäytännöstä.

4. Tietojenkäsittelyoikeudet

4.1 Oikeus tiedonsaantiin

Voit milloin tahansa pyytää tietoja sinusta tallennetuista tiedoista, käsittelytavoista, käsiteltävien henkilötietojen ryhmistä, vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä, joille henkilötiedot on luovutettu tai julkistettava, sekä henkilötietojen säilyttämisen suunnitellusta kestosta tai, jos tämä ei ole mahdollista, kyseisen ajan määrittämisessä käytettävistä kriteereistä.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan tai muuhun yrityksen työntekijään milloin tahansa käyttääksesi tätä oikeutta tiedonsaantiin.

4.2 Oikeus tietojen korjaamiseen, poistamiseen tai käsittelyrajoituksiin

Sinulla on oikeus pyytää oikaista henkilötietojasi milloin tahansa.

Lisäksi voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, haluat peruuttaa hyväksynnän käsittelyyn eikä sillä ole muuta oikeudellista perustaa sen käsittelylle, et halua tietojasi prosessoitavan, tai haluat estää tietojen käsittelyä suoramarkkinointiin liittyen.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan tai muuhun yrityksen työntekijään milloin tahansa edellä mainituista oikeuksista.

4.3 Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä erityistilanteesta johtuvista syistä, jos käsittely on välttämätöntä yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi, tai jos käsittely suoritetaan laillisten oikeuksiemme tai kolmansien osapuolten oikeuksien mukaisesti, ja perusoikeutesi tai perusvapaudet, jotka edellyttävät henkilötietojen suojaamista, eivät ole etusijalla. Tässä tapauksessa emme enää jatka henkilötietojesi käsittelyä, ellei voida tarjota todisteita siitä, että etuja, oikeuksia ja vapauksia edeltävä käsittely on pakottava ja perusteltu, tai jos käsittelyssä käytetään oikeussuojakeinojen vahvistamista, käyttämistä tai puolustamista.


4.4 Oikeus peruuttaa suostumuksesi

Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa vaikuttamatta käsittelyn laillisuuteen, joka perustuu suostumukseenne peruuttamisajankohtana. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan tai minkään muun yrityksen työntekijään milloin tahansa, jotta voit käyttää tätä peruuttamisoikeutta.


5. Sosiaalisen median laajennukset

5.1. Facebook

Facebook on sosiaalinen verkosto, jota ylläpitää Facebook Ireland Limited (Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanti). Facebook-toiminnot tunnistat Facebook-logosta. Toimintojen tyypistä riippuen lisätietoa saattaa myös näkyä (esim. "Jaa", "Tykkää").

Kun A.Vogel -sivu sisältää Facebook-painikkeen ja napsautat tätä painiketta, selaimesi tai sovellus luo suoran yhteyden Facebook-palvelimiin ja lähettää tiedot painamisen jälkeen sinne. Tällä tavoin tiedot, jotka koskevat A.Vogelin internetsivua lähetetään Facebookille.

Poikkeuksena on kuitenkin sivustot, jossa käytämme Facebook-laajennusta, jonka avulla voimme esittää A.Vogelin uusimmat Facebook-toiminnot osoitteessa www.vogel.fi. Tällöin selaimesi tai sovellus muodostaa suoran yhteyden Facebook-palvelimiin.

Jos olet samanaikaisesti kirjautunut Facebookiin käyttäjänä, on myös mahdollista, että sivun vierailu voidaan jakaa profiiliisi Facebookissa. Jos napsautat integroituja Facebook-painikkeita ja kirjaudut sisään Facebookiin (tai olet jo kirjautuneena sisään), sivut, joista olet tykännyt tai suositellut, voidaan voidaan julkaista Facebookissa profiilissasi ja aikajanalla lyhennetyssä muodossa. Facebook voi näin kerätä ja tallentaa lisää käyttötietoja, jos sellainen on mahdollista. Siksi on mahdollista luoda Facebookin käyttäjäprofiileja, jotka menevät pidemmälle kuin mitä sinä itse luovutat Facebookissa.

A.Vogel ei missään vaiheessa saa sitä tietoa, mitä Facebook-painikkeita olet käyttänyt ja milloin; Facebook saa vain yhteenvetoja ei-henkilökohtaisista tilastoista A.Vogelin sivujen käytöstä Facebookissa ja yhteenveto tilastotietoja Facebook-painikkeiden käytöstä.

Voit oppia yksityiskohtaisesti siitä, mitä tietoja Facebook kerää omiin tarkoituksiinsa Facebookin tietosuojakäytännössä. Siellä on myös lisätietoja Facebookin tietojen keräämisestä ja käsittelystä sekä tässä suhteessa olevista oikeuksista. Facebookin tietosuojakäytännön voit lukea osoitteessa https://www.facebook.com/policy.php

5.2. Twitter

Twitter on mikroblogi-palvelu, jota ylläpitää Yhdysvaltain Twitter, Inc. -yhtiö (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107). Jos käytät jotain verkkosivustollamme, joka sisältää Twitter-painikkeen ja napsautat tätä Twitter-painiketta, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Twitter-palvelimiin ja tiedot latautuvat sinne. Tällä tavoin tiedot, jotka koskevat A.Vogelin verkkosivua lähetetään Twitterille. Twitterin on siten mahdollista kerätä ja tallentaa käyttötietoja myös silloin, kun et ole kirjautunut sisään.

Kun napsautat Twitter-painikkeita valitsemasti tiedot siirretään Twitteriin. Nämä tiedot julkaistaan ​​sitten Twitter-käyttäjäprofiilissasi.

Saat lisätietoja siitä, miten Twitter kerää, analysoi ja käsittelee tietojasi ja niihin liittyviä oikeuksia Twitterin tietosuojakäytännötä, josta voit lukea osoitteessa http://twitter.com/privacy.

5.3. Pinterest

Pinterest on sosiaalinen verkosto, jota ylläpitää US Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, USA. Jos käytät verkkosivustossamme kohtaa, joka sisältää "Pin it" -painikkeen ja klikkaat sitä painiketta, selaimesi luo suoran yhteyden Pinterest-palvelimiin ja sivun tiedot latautuvat Pinterestiin. Pinterest voi kerätä ja tallentaa käyttötietoja myös silloinkin, kun et ole kirjautunut sisään.

Kun käytät aktiivisesti Pinterest-toimintoa, esimerkiksi napsauttamalla 'Pin it' -painiketta, Pinterest voi käsitellä muita tietoja. Pinterest voi esimerkiksi aktivoida evästeen, jota voidaan käyttää muilla verkkosivustoilla, joilla on myös integroidut Pinterest-painikkeet, tunnistaen, että olet jo painanut painiketta.

Jos olet samanaikaisesti kirjautunut Pinterestiin käyttäjänä, voit myös määrittää sivun vierailun profiiliisi Pinterestissä. Jos napsautat integroituja Pinterest-painikkeita ja kirjaudut Pinterestiin (tai olet jo kirjautunut sisään), on mahdollista esimerkiksi, että Pinned-tiedot julkaistaan ​​sinun profiilissasi. Pinterest voi siis kerätä ja tallentaa lisätietojen tietoja, mikäli mahdollista. Jos haluat estää tämän, sinun on kirjauduttava ulos Pinterest-tilistä ennen kuin napsautat painiketta.

Saat lisätietoa siitä, miten Pinterest kerää, analysoi ja käsittelee tietojasi ja niihin liittyviä oikeuksia Pinterestin tietosuojakäytännöstä, jonka voit lukea osoitteessa https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.

Voit myös muuttaa asetustietoja, joita käytetään tietojen tallentamiseen osoitteessa https://help.pinterest.com/en/articles/personalization-and-data#info-ad, vaikka sinulla ei olisi Pinterest-tiliä.

5.4. YouTube

YouTube-LLC: n, C901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, ylläpitämä videoalusta "YouTube", on videoalusta, jossa käyttäjät voivat ladata videoita ja tehdä ne julkisesti saataville.

Meillä on integroitu YouTuben videoita verkko-sivuillemme. Nämä tallennetaan osoitteessa http://YouTube.com ja niitä voi peilata suoraan verkkosivuillemme. Videot on integroitu "kehittyneeseen tietosuojatilaan", eli käyttäjästä ei lähetetä mitään tietoja YouTubelle, jos et avaa videoita. Vain kun toistat videoita tietoja lähetetään. Meillä ei ole vaikutusta tiedonsiirtoon.

Avaamalla videot kolmas osapuoli saa tiedot, joita kyseiseltä sivustoltamme. Lisäksi plug-in-palveluntarjoaja kerää lisätietoa tiedonkeruusta ja sen laajuudesta sekä tietojen käsittelystä. Saat lisätietoja siitä, miten YouTube kerää, käsittelee ja käyttää tietojasi osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=de. Löydät myös lisätietoja oikeuksista ja asetusvaihtoehdoista, joita voit käyttää yksityisyyden suojaamiseen.

Sivustomme tiedot lähetetään YouTubeen riippumatta siitä, oletko kirjautunut YouTuben käyttäjätiliin. Jos olet kirjautunut YouTubeen käyttäjänä, tiedot siirretään suoraan tilillesi. Jos et halua, että nämä tiedot annetaan suoraan sinulle, sinun on kirjauduttava ulos käyttäjätilistäsi, ennen kuin avaat videon.

YouTube tallentaa tiedot käyttäjäprofiileina ja käyttää sitä mainontaan, markkinatutkimukseen ja / tai verkkosivujen räätälöityä suunnittelua varten. Tämän tyyppistä arviointia käytetään erityisesti (myös käyttäjistä, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) luomaan käyttäjäkohtaista mainontaa ja ilmoittamaan muiden sosiaalisen verkoston käyttäjille toiminnastamme verkkosivuillamme. Sinulla on oikeus estää sellaisten käyttäjäprofiilien luominen. Ota yhteyttä YouTubeen, jos haluat käyttää oikeutta estää tietojen käytön.

6. Google Maps

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc.:n hallinnoimia Google Maps -palveluja, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Palvelua käytetään erityisesti tarjoamaan integroitua "myymälähaku" -palvelua. Jotta Google-karttamateriaali voidaan integroida ja näyttää verkkoselaimellasi, selaimesi on luotava linkki Google-palvelimeen, joka voi sijaita Yhdysvalloissa, kun se käyttää yhteystietosivua. Tämä antaa Googlelle tietoja, joiden avulla verkkoyhteytesi yhteystiedot löytyvät laitteen IP-osoitteesta. Lisätietoja on Google Mapsin käyttöehdoissa.

7. Tietoturva

Teemme viimeisimmät tekniset ja huippuluokan toimenpiteet tietoturvan varmistamiseksi erityisesti suojaamalla henkilötietojasi riskeiltä tiedonsiirron aikana ja kolmansien osapuolten pääsyä vastaan. Ne on jatkuvasti mukautettu vastaamaan nykyistä tekniikan tasoa.

8. Tiedonkeruun tarkoitus ja oikeusperusta

Henkilötietoja käsitellään, jotta varmistetaan verkkosivustollamme luotettava yhteydenmuodostus ja helppokäyttöisyys vierailijoille, järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arvioimiseksi sekä muuhun hallinnolliseen käyttöön. Oikeusperusta on 6 artiklan 1 kohta. 1 lit. f (GDPR) (yleinen tietosuojadirektiivi). Lisäksi käsittelemme tietoja nimenomaisella suostumuksella 6 §: n 1 jakson 1 kohdan mukaisesti. 1 lit. a, sekä täyttämään sopimusvelvoitteet teille tai tekemään sopimukseen perustuvia toimenpiteitä vastineeseesi 6 §: n 1 §: n mukaisesti. 1 lit. b.

Lue lisää GDPR:stä: https://www.eugdpr.org/

9. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Tämä tietosuojapolitiikka julkaistiin toukokuussa 2018. A.Vogel Oy voi toisinaan tarkistaa tämän verkkotiedon tietosuojakäytännön. Kaikki tämän tietosuojakäytännön muutokset ilmoitetaan välittömästi tälle sivulle.

 

tulostaprint-icon

0 tuotetta ostoskorissa