background

Kevennä paastolla

On monta hyvää syytä ryhtyä mehupaastolle!

Useimmat ihmiset kokevat paaston lisäävän hyvinvointiaan ja pyrkivät tästä syystä paastoamaan säännöllisesti kerran, pari vuodessa. Mehupaasto on lyömätön keino herättää henkiin talven nuuduttama kroppa ja mieli!

 

Miten paasto vaikuttaa?


Tutkitusti mehupaasto vaikuttaa edullisesti veren rasva-arvoihin. Se antaa suolistobakteereille tilaisuuden uudistua ja tervehtyä. Nestemäisen ravinnon ansiosta suolisto lepää, ja ärsyyntyneet limakalvot saavat tilaisuuden tervehtyä. Ennen muuta mehupaasto kuitenkin toimii elämäntapojen terveellistäjänä. Paaston jälkeen on helppo syödä kevyemmin, liikkua enemmän ja siten pitää myös paino kurissa.

 

 

Ohjeita mehupaastoon


Paasto herättää usein monia kysymyksiä. Olemme halunneet helpottaa paastosi aloitusta kokoamalla tälle sivulle kaikki tarpeelliset ohjeet paaston joka vaiheeseen: paastoon valmistautumisesta varsinaiseen paastoon ja lopulta maltilliseen paaston lopettamiseen. Meiltä voit myös kysyä omia, mieltäsi askarruttavia paastokysymyksiä. Nyt paaston aloitus on enää vain itsestäsi kiinni! Tartu tilaisuuteen ja aloita kevät kevyemmin!

 

Tilaa paastouutiskirjeemme!

 

Ajastettu paastouutiskirjeemme tupsahtaa sähköpostiisi päivittäin antaen ajankohtaisia ohjeita ja vinkkejä paastoon. Uutiskirjesarjaan kuuluu kymmenen kirjettä: kolme valmistautumispäiville, viisi paastopäiville ja kaksi palautumispäiville.

 

Tilaa paastouutiskirje täältä!

 

Kuka voi paastota?


Periaatteessa paasto sopii kaikille terveille aikuisille, ensikertalaiselle kuitenkin korkeintaan viikon mittaisena. Paastoa ei suositella jos olet raskaana tai imetät, jos olet toipilas tai verenpaineesi on alhainen. Neuvottele lääkärisi kanssa jos sinulla on jokin lääkitys, paastoa ei siinä tapauksessa yleensä suositella ilman lääkärin valvontaa. 

 

Vogelin paastopaketti sisältää kaiken mitä tarvitset

 

Tutustu Vogelin 5 päivän paastopakettiin!

 

Vogelin 5 päivän paastopaketti

Paastopaketti

€ 67,00

lisää ostoskoriin

Sisältää kaiken tarvittavan 5 päivän paastoon.
Lue lisää

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin