background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Granaattiomenamehujää

granaattiomenamehujää
  • 10-12
  • Prep: min
  • 10-12
granaattiomenamehujää

Granaattiomena on tämän hetken trendihedelmä. Biotta Granaattiomenamehusta ja granaattiomenan siemenistä valmistat tyylikkään kesäpäivän piristyksen jäätelön muodossa. Valmista kerralla reilu määrä pakastimeen ja tarjoa vaikkapa yllätysvieraille!

Ainesosat

Granaattiomenamehujää

  • 6 dl Biotta Granaattiomenamehua
  • 1/2 ison granaattiomenan siemenet
  • 1 1/2 dl raakaruokosokeria
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 1/2 limen kuoriraaste
  • 1 limen mehu

Granaattiomenamehujää

Mittaa granaattiomenamehu kasariin tai kattilaan.Halkaise granaattiomena ja koverra siemenet irti käsin tai lusikalla. Lisää mehun joukkoon. Lisää sokeri, hienonnettu inkivääri ja hyvin pestyn limen raastettu kuori ja limen puristettu mehu. Kiehauta, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä.

Jaa jäähtynyt liemi jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.

Tarjoa kesäpäivän herkkuna!

Reseptillä tulee 10-12 kpl mehujäitä.

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi