background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Granaattiomenamehujää

granaattiomenamehujää
  • 10-12
  • Prep: min
  • 10-12
granaattiomenamehujää

Granaattiomena on tämän hetken trendihedelmä. Biotta Granaattiomenamehusta ja granaattiomenan siemenistä valmistat tyylikkään kesäpäivän piristyksen jäätelön muodossa. Valmista kerralla reilu määrä pakastimeen ja tarjoa vaikkapa yllätysvieraille!

Ainesosat

Granaattiomenamehujää

  • 6 dl Biotta Granaattiomenamehua
  • 1/2 ison granaattiomenan siemenet
  • 1 1/2 dl raakaruokosokeria
  • 1 tl hienonnettua inkivääriä
  • 1/2 limen kuoriraaste
  • 1 limen mehu

Granaattiomenamehujää

Mittaa granaattiomenamehu kasariin tai kattilaan.Halkaise granaattiomena ja koverra siemenet irti käsin tai lusikalla. Lisää mehun joukkoon. Lisää sokeri, hienonnettu inkivääri ja hyvin pestyn limen raastettu kuori ja limen puristettu mehu. Kiehauta, kunnes sokeri sulaa. Jäähdytä.

Jaa jäähtynyt liemi jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.

Tarjoa kesäpäivän herkkuna!

Reseptillä tulee 10-12 kpl mehujäitä.

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video