Nyt maistuvat juomassakin joulun mausteet. Herkullinen juoma nautitaan kylmänä. Voit valmistaa kerralla isomman määrän kannuun ja tarjota jäiden kera.
Laimenna karpalotäysmehu vedellä vahvaksi juomaksi.
Laita 1 dl vettä kasariin ja mittaa joukkoon hunaja, tähtianis, pala tuoretta inkivääriä ja ripaus kardemummaa. Anna kiehua, kunnes puolet liemestä on jäljellä. Siivilöi liemi muun juoman joukkoon ja sekoita. Tarkista maku. Mikäli juoma on liian hapanta, lisää hunajaa.
Viilennä juoma ja sekoita mukaan Molkosan Fruit.
Valuta hunajaa lautaselle ja kastele juomalasin reunat hunajassa. Laita toiselle lautaselle kanelia ja kääntele reunat kanelissa. Kaada juoma laseihin ja tarjoa.
Voit halutessasi lisätä joukkoon jäisiä puolukoita.
Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi