background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Kasvis-punajuurilaatikko

  • 4-5
  • Prep: min
  • 4-5

Kasvis-punajuurilaatikko on ihana arkiruoka. Tämä ruoka on vegaaninen. Voit halutessasi lisätä joukkoon kuitenkin jauhelihaa, kinkkusuikaleita tai vaikka tofua. Myös homejuusto antaa upeaa makua.

Ainesosat

Kasvis-punajuurilaatikko

  • 2-3 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä

  • 1 kg perunasipulisekoitusta

  • 2-3 porkkanaa suikaleina

  • 1 palsternakka suikaleina

  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 dl kaurakermaa

  • 2 dl Biotta Punajuurimehua

  • mustapippuria myllystä

  • 1 tl Herbamare Spicy -yrttisuolaa

  • ½ tl rosmariinia

Kasvis-punajuurilaatikko

Kuumenna öljy isossa kattilassa.

Paista perunasipulisekoitus kauttaaltaan ja lisää porkkana- ja palsternakkasuikaleet, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.

Kääntele hetki.

Lisää kaurakerma ja punajuurimehu, sekä mustapippuria myllystä.

Mausta vielä Herbamare Pikant Spicy -yrttisuolalla ja rosmariinilla.

Kiehauta.

Tarkista maku.

Laita seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.

Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.

Koristele rosmariinilla ja tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai raastetta.

Resepti: Hellapoliisi (Kati Jaakonen)

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video