background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Mangosorbetti

Mangosorbetti
  • 3-4
  • Prep: min
  • 3-4
Mangosorbetti

Biottan luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuvat ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla. Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa. Maista seosta ennen pakastusta. Herkullisia sorbettihetkiä!

Ainesosat

  • 3 munanvalkuaista
  • 2 dl Biotta Mango Mix -mehua
  • (hunajaa makeutukseen tarvittaessa)
  • 2 rkl Molkosan Fruit -heratiivistettä

Valmistus

Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon Biotta Mango Mix -mehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.

Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.

Jaa annoskulhoihin ja nauti!

 

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta-mehuja sorbettien valmistukseen.

 

Resepti: Hellapoliisi / Kati Jaakonen