background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Mangosorbetti

mangosorbetti
  • 3-4
  • Prep: min
  • 3-4
mangosorbetti

Vogelin luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuu ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla. Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa. Maista seosta ennen pakastusta. Herkullisia sorbettihetkiä!

Ainesosat

Mangosorbetti

Mangosorbetti

Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon mangomehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.

Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.

Jaa annoskulhoihin ja nauti!

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta mehuja sorbettien valmistukseen.

 

Reseptillä teet 3-4 annosta.

Resepti: Hellapoliisi/Kati Jaakonen

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video