background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Mangosorbetti

Mangosorbetti
  • 3-4
  • Prep: min
  • 3-4
Mangosorbetti

Biottan luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuvat ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla. Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa. Maista seosta ennen pakastusta. Herkullisia sorbettihetkiä!

Ainesosat

Valmistus

Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon Biotta Mango Mix -mehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.

Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.

Jaa annoskulhoihin ja nauti!

 

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta-mehuja sorbettien valmistukseen.

 

Resepti: Hellapoliisi / Kati Jaakonen