background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan raparperisuukko

Olgan raparperisuukko
  • 2
  • Prep: min
  • 2
Olgan raparperisuukko

Raparperi antaa kesäjuomalle hienostuneen ja ainutlaatuisen maun, jonka kruunaavat kirpeät punaherukat. Tämä juoma on mainio tarjottava myös kesän kilistelyjuomana.

Ainesosat

Olgan raparperisuukko

  • 1 raparperinvarsi
  • 3 dl vettä
  • ½-1 dl sokeria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl Molkosan Fruitia
  • 2 dl jäisiä punaherukoita tai mansikoita

Laseihin

  • (jäisiä punaherukoita)
  • muutama jääpala
  • sitruunalohko

Koristeluun

  • tuoretta minttua

Olgan raparperisuukko

Paloittele raparperi ja laita se kattilaan yhdessä veden ja sokerin kanssa.


Anna kiehua noin viisi minuuttia, siivilöi liemi talteen ja jäähdytä.


Laita jäähtynyt liemi tehosekoittimeen ja purista joukkoon sitruunamehu. Lisää Molkosan Fruit ja jäiset marjat. Sekoita tasaiseksi.


Laita juomalaseihin jäisiä punaherukoita tai mansikoita, muutama jääpala ja puristettu sitruunalohko. Kaada päälle juoma ja koristele tuoreella mintulla.


Tarjoa heti!