background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

Suppilovahveroriisikeitto
  • 4
  • Prep: min
  • 4
Suppilovahveroriisikeitto

Herkullinen yhdistelmä suppilovahveroita, täysjyväriisiä ja Mustapekka juustoa. Kokeile ja ihastu!

Ainesosat

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

 

Liota suppilovahveroita lämpimässä vedessä n. 5min. Valuta.

Paista suppilovahveroita voissa hetki, lisää pilkottu sipuli. Lisää seuraavaksi riisit ja kuullota niitäkin hieman. Lisää vesi. Anna keiton hautua hiljalleen kannen alla n. 25min.

Kun riisit ovat kypsiä, lisää Mustapekka -juusto, kerma sekä pilkotut paprikanpalat. Lämmitä vain sen verran että juusto sulaa. Lisää tuoretta hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.

Annos riittää 4 hengelle.

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video