background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

Suppilovahveroriisikeitto
  • 4
  • Prep: min
  • 4
Suppilovahveroriisikeitto

Herkullinen yhdistelmä suppilovahveroita, täysjyväriisiä ja Mustapekka juustoa. Kokeile ja ihastu!

Ainesosat

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

  • 2,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
  • 1 sipuli
  • 25 g voita
  • 1 dl Vogelin luomu täysjyväriisiä
  • 1,2 l vettä
  • 1 1/2-2 Herbamare luomu kasvisliemikuutiota
  • 50 g pippurituorejuustoa
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 paprika
  • tuoretta persiljaa

Olgan suppilovahvero-riisikeitto

 

Liota suppilovahveroita lämpimässä vedessä n. 5min. Valuta.

Paista suppilovahveroita voissa hetki, lisää pilkottu sipuli. Lisää seuraavaksi riisit ja kuullota niitäkin hieman. Lisää vesi. Anna keiton hautua hiljalleen kannen alla n. 25min.

Kun riisit ovat kypsiä, lisää pippurituorejuusto, kerma sekä pilkotut paprikanpalat. Lämmitä vain sen verran että juusto sulaa. Lisää tuoretta hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.

Annos riittää 4 hengelle.