background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Punajuuri-broilerivuoka

Punajuuri-broilerivuoka
  • Prep: min
Punajuuri-broilerivuoka

Kevättalvella maistuvat lämmittävät uuniruoat. Laita punajuuri-broilerivuoka uuniin ja käy ruoan kypsyessä tekemässä vaikka pihan lumityöt. Vuohenjuustoraasteen tilalla voit käyttää myös muita juustoja, kuten murennettua fetajuustoa tai raastaa joukkoon jääkaappiin jääneet juustonkannikat.

Ainesosat

Valmistus

 

Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa. Paista broileripalat kauttaaltaan ja lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus. Mausta Herbamare Spicy -yrttisuolalla, rosmariinilla tai rakuunalla ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.

Lisää joukkoon Biotta punajuuritäysmehu ja vuohenjuustoraaste tai muu juustoraaste. Kuumenna. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. 

Kaada ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin