background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Tuorepuuro

  • 2
  • Prep: min
  • 2

Tuorepuurot sopivat aamu-, ilta ja välipalaksi. Valmistus on helppoa. Aloita illalla ja valmista aamulla valmiiksi. Tämä vie aikaa vain hetken. Mikä hauskinta, tämän puuron voit pakata evääksi ja nauttia vaikka työmatkalla, sillä se syödään kylmänä.

Ainesosat

Tuorepuuro

  • 1 dl pellavansiemeniä tai seesaminsiemeniä
  • 1 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
  • 1/2 l vettä
  • 1 1/2 dl Biotta Luomu Granaattiomenajuomaa
  • ripaus vaniljajauhetta
  • 1 rkl hunajaa tai maun mukaan

Tuorepuuro

Huuhtele pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet ja liota yön yli vedessä.
Valuta ja huuhtele kertaalleen.

Jauha seos sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa ja lisää joukkoon Luomu Granaattiomenajuomaa. Sekoita.
Mausta vaniljajauheella ja hunajalla.
Tarkista maku.

Tarjoa sellaisenaan tai marjojen kanssa.

Vinkki! Jos puuro tuntuu liian paksulta, ohenna Luomu Granaattiomenajuomalla.

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta-sarjan mehuja.

Reseptillä saat tehtyä 2 annosta.

Resepti: Hellapoliisi (Kati Jaakonen)