Alkuvoimaa luonnosta

Cynara, ruoansulatukseen

Cynara

Artisokkauute

Arvostele tuote

Cynara scolymus eli latva-artisokka on syötävä kasvi, josta käytetään ruoaksi nupulla olevien kukkamykeröiden pohjat ja terälehtien alaosat. Latva-artisokkaa käytetään myös teenä ja kasviuutteena. Italialaiset ovat tehneet siitä jopa likööriä.

Yksi kasvin vaikuttavista aineista on kynariini, jota löytyy runsaasti kasvin lehdistä. Siksi Alfred Vogel käytti juuri tätä kasvinosaa omaan Cynara uutteeseensa.




50 ml 13,50

Etsi myymälä
  • Valmistettu tuoreista latva-artisokan lehdistä
  • Ruoansulatustippa
  • Gluteeniton ja laktoositon

Cynaran ominaisuudet

  • Valmistettu tuoreista latva-artisokan lehdistä
  • Ruoansulatustippa
  • Gluteeniton ja laktoositon

Mihin Cynaraa voi käyttää?

Cynaran karvasaineet tehostavat ruoansulatusnesteiden eritystä. Se tasaa kolesterolia ja edistää aineenvaihduntaa tukemalla maksan toimintaa. Sopii hyvin puhdistuskuureihin. Sopii käytettäväksi aterian jälkeiseen täysinäiseen, raskaaseen oloon, vatsan turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Sopiiko Cynara kaikille?

Tuote saattaa aiheuttaa oireita joillekin mykerökukka-allergisille. Ei suositella henkilöille, joilla on sappikiviä.

Annostus

Aikuisille 10-20  tippaa veden kera 3 kertaa päivässä ruokailun jälkeen. Ruoansulatuksen tukemiseen tipat kannattaa ottaa ennen ateriaa.

Koostumus

artisokanlehtiuute 100%

Säilytysohje

Huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Valmisteluokka

Ravintolisä

Pakkauskoko

50 ml

0 tuotetta ostoskorissa