background

Prostaforce

Sahapalmu-uutekapseli

Prostaforce
Prostaforce

Sahapalmun marjoja on käytty jo pitkään kasvilääkinnässä eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun. Eturauhasen liikakasvu on yleinen vaiva yli 50 vuotialla miehillä.

Mihin Prostaforcea voi käyttää?
Prostaforce on kasvirohdosvalmiste lieviin eturauhasvaivoihin miehille. Prostaforcella on suotuisa vaikutus rakon toimintaan. Sitä käytetään lieviin eturauhasen liikakasvun oireisiin kuten tihentynyt virtsaamistarve (myös öisin) ja tiputtelu. Jo yksi kapseli päivässä voi lievittää oireita. Valmiste ei kuitenkaan pienennä jo suurentuneen eturauhasen kokoa. Siksi hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota heti ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Ennen valmisteen käytön aloitusta on syytä varmistaa lääkärin tutkimuksella, että virtsaamisvaivat johtuvat hyvänlaatuisen eturauhasen suurenemisesta, eikä kysessä ole vakava sairaus.

Sopiiko Prostaforce kaikille?
Prostaforcea ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti muun eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvuun tarkoitetun lääkityksen kanssa kuten alfareduktaasi-estäjät (esim. finasteridi) ja alfa-adreno-reseptoriantagoistit  (esim. tamsulosiini). 
Prostaforcea ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti antikoagulanttien kanssa eikä jos sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoimintaa. 

Annostus
1 kapseli päivässä veden kera ruokailun yhteydessä. Ei lapsille. Lue pakkausseloste ennen käyttöä. 

Koostumus
1 kapseli sisältää: sahapalmun hedelmistä valmistettua uutetta (9-12:1) 320mg, liivatetta, gyserolia, sorbitolia 70%, punaista, mustaa ja keltaista rautaoksidia (E172), puhdistettua vettä. 

Säilytysohje
Huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Valmisteluokka
Kasvirohdosvalmiste, myyntiluvan numero: Mtnr. 25074

Pakkauskoot: 30 ja 90 kapselia

Huom! Prostaforce saatavilla vain apteekista!

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin