Alkuvoimaa luonnosta

Herbamare, merisuolaa ja 15 luomuyrttiä!

Herbamare yrttisuolaseos

Maukas Herbamare on koko perheen suosikki!

Arvostele tuote

Herbamare on maukas, runsasarominen luomuyrttisuola, joka sopii lähes kaikkeen ruoanlaittoon. Saat yhdestä purkista makua ruokaasi helposti!


  125 g 3,40

  1000 g 17,90

  250 g 5,40

Etsi myymälä
  • Ranskalaista merisuolaa ja 15 luomuyrttiä
  • Ei lisäaineita
  • Sopii kaikkeen ruoanlaittoon

Herbamaren ominaisuudet

  • Ranskalaista merisuolaa ja 15 luomuyrttiä
  • Ei lisäaineita
  • Sopii kaikkeen ruoanlaittoon

Herbamaren merisuola kerätään perinteisellä menetelmällä Etelä- Ranskasta Camarguen alueelta, josta parhaat merisuolat ovat peräisin. Merisuola puhdistetaan vedellä, eikä sitä valkaista tai muuten käsitellä kemiallisesti.Yrtit ovat puhdasta luomua. 

Herbamare saa ainutlaatuisen makunsa, kun kasvit yhdistetään korjuutuoreina merisuolaan ja kuivataan hellävaraisesti aromit säilyttävällä menetelmällä. Herbamaressa on myös luonnollista jodia sisältävää merilevää. Herbamare ei sisällä lisäaineita.

Raikas, tuore maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun Herbamare lisätään vasta valmiiseen ruokaan, jota ei enää kypsennetä. Kokeile vaikka uusien perunoiden kera tai ripottele kananmunien päälle. Herkullista!

Ainesosat
Valmistettaessa Herbamarea siihen lisätään 1 osa tuoreita yrttejä ja 2 osaa merisuolaa. Miedossa kuivauksessa yrttien neste häviää ja merisuola sitoo itseensä tuoreiden yrttien aromit ja hivenaineet.
Merisuolaa 94 %, selleriä*, purjoa*, krassia*, sipulia*, ruohosipulia*, persiljaa*, liperiä*, valkosipulia*, basilikaa*, meiramia*, rosmariinia*, timjamia*, merilevää

*luomuviljelty

Säilytetään kuivassa.

Pakkauskoot: 125 g, 250 g

 

Suola ja terveys

Varpu Tavi on kirjoittanut e-kirjan suolasta ja sen vaikutuksesta terveyteen.
Tutustu kirjaan Suola ja terveys tästä.

 

Muut Herbamare-tuotteet

 

Lisäaineeton Herbmare

Herbamare yrttisuola ei sisällä natriumglutamaattia

 

0 tuotetta ostoskorissa