Alkuvoimaa luonnosta

Herbamare Low Salt, sydänystävällinen suola

Herbamare Low Salt

Yrttisuola, joka on hyväksi sydämelle!

Arvostele tuote

Herbamare Low Salt on ainutlaatuinen, erittäin vähäsuolainen yrttisuola. Sillä on Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki, joka tarkoittaa että tuote on parempi valinta terveydelle.

Herbamare Low Salt sisältää natriumia alle yhden prosentin, kun tavallisessa pöytäsuolassa natriumin määrä on jopa 99%. Liiallisesti nautittuna natrium nostaa verenpainetta ja moni suomalainen saa sitä ruoan mukana liikaa. Herbamare Low Saltin sisältämä kalium päin vastoin edistää verenpaineen pysymistä normaalina ja on helppo tapa tasapainottaa suolan saantia.


125 g 4,20

Etsi myymälä

 

 

Herbamare

Herbamare Low Salt sopii kaikille, jotka haluavat vähentää suolan käyttöä. Erityisesti se sopii korkeasta verenpaineesta kärsiville, koska lääkärit suosittelevat verenpainepotilaita lisäämään kaliumin määrää ruokavaliossa ja vähentämään natriumin määrää. Low Salt sisältää runsaasti kaliumkloridia ja todella vähän natriumia (alle 1%). Sen sisältämä natrium tulee luonnostaan yrteistä.

Herbamare Low Saltin maku on täysin luonnosta, eikä siinä ole lisäaineita. Se sisältää 16 tarkoin valittua luomuyrttiä ja vihannesta, jotka tuovat makua ja sisältävät arvokkaita hivenaineita. Herbamare Low Salt sisältää ravintorikasta Kelp-merilevää, joka on hyvä luonnollisen jodin lähde. Yrtit toimivat myös luonnollisina paakkuuntumisen estoaineina.

Herbamare Low Salt on helppo keino tasapainottaa kaliumin ja natriumin suhdetta ruokavaliossa. Sillä voi helposti korvata suolan ruoanlaitossa kokonaan tai osaksi, oman maun mukaan.

Aineosat

Ainesosat

Kaliumkloridia 97 %, purjosipulia*, paprikaa*, sipulia*, liperiä*, piparjuuri-*, timjami-*, rosmariini-*, basilika-* ja meiramijauhetta*, persiljaa*, juuriselleriä*, sitruunaa*, pinaattia*, valkosipulijauhetta*, kelp-merileväjauhetta.

*luomuviljelty

Ravintosisältö

Ravintosisältö 100 g:

  • natrium <0,12 g
  • kalium 51 g (2550%)
  • jodi 240 µg (160 %*)

*aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo

Säilytetään kuivassa.

Pakkauskoko: 125 g

Suola ja terveys

Varpu Tavi on kirjoittanut e-kirjan suolasta ja sen vaikutuksesta terveyteen.
Tutustu kirjaan Suola ja terveys tästä.

 

Muut Herbamare-tuotteet

 

Lisäaineettomat Herbamaret

Herbamare yrttisuolat eivät sisällä natriumglutamaattia

 

0 tuotetta ostoskorissa