Alkuvoimaa luonnosta

Alfred Vogel

Kasvilääkinnän uranuurtaja

Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa. 


Alfred Vogel

Alfred Vogelin elämä

Alfred Vogel omisti koko elämänsä kasvilääkinnän ja luonnonmukaisen terveydenhoidon kehittämiseen. Hän kuoli 94-vuotiaana 1996 elettyään monivaiheisen ja seikkailurikkaan elämän. Tutustu kasvilääkinnän kehittäjän, tutkimusmatkailijan ja luontaislääkinnän merkkiteoksiin kuuluvien kirjojen kirjoittajan vaiherikkaaseen elämään.

Lue lisää Alfred Vogelin elämästä >


Alfred Vogel matkalla

Modernin kasvilääkinnän kehittäjä

Alfred Vogel oli väsymätön tutkija, armoitettu puhuja, maailmanmatkaaja ja syvästi inhimillinen  ihminen. Hänellä oli harvinaislaatuinen ymmärrys ja kunnioitus luonnon parantavia voimia kohtaan. Hänen ominaisuuksiensa ja elämäntyönsä summana syntyi tuotemerkki A.Vogel, joka edustaa kaikkea sitä minkä puolesta Alfred Vogel työskenteli. Hän oli varsinainen luonnonmukaisen terveydenhoidon uranuurtaja.

Lue lisää kasvilääkinnän uranuurtajasta >


Alfred Vogelin julkaisut

Alfred Vogelia ei tunneta ainoastaan kehittämistään kasvivalmisteista, vaan myös monista kirjoista, jotka ovat muodostuneet luontaislääkinnän perusteoksiksi. Lisäksi hän ryhtyi julkaisemaan jo vuonna 1929 omaa lehteä, Vogelin Terveydenhoitouutisia (”Vogel´s Gesundheitsnachrichten”). Lehti ilmestyy edelleen kuudella eri kielellä, saksankielisenä 11 kertaa vuodessa.

Lue lisää Vogelin julkaisuista >

tulostaprint-icon

0 tuotetta ostoskorissa