background

A.Vogel Oy

Yritys

A.Vogel Oy – toiminta-ajatus

A. Vogel Oy:n toiminta-ajatukseen kuuluu opastaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsehoitoon ja terveyteen luonnonmukaisesti, Alfred Vogelin periaatteita noudattaen. Tämän teemme jakamalla tietoa markkinoimalla korkealaatuisia, tutkittuja ravintolisiä ja rohdosvalmisteita sekä luomuelintarvikkeita ja mehuja. 

Tunnetuimpia Vogel-tuotteita ovat Echinaforce, Herbamare sekä Molkosan. Tuotteet ovat saaneet vahvan jalansijan markkinoilla, ja ne ovat vuodesta toiseen tasalaatuisia, kiitos tarkan laatukontrollin. Tuotenimikkeitä on lähes sata, joista tärkeimmän ryhmän muodostaa tuorekasviuutteet sekä tabletit ja kapselit. Lisäksi valikoimiin kuuluu Sveitsiläiset laadukkaat Biotta-mehut sekä italialainen Merum-oliiviöljy, luomuja totta kai!

A. Vogel Oy kouluttaa jatkuvasti tuotteiden jälleenmyyjiä, jotta kuluttaja saisi parhaan mahdollisen opastuksen. Koulutettuja Vogel-asiantuntijoita on jo yli 1000 henkilöä ympäri maan. Tukea koulutukseen saamme kansainvälisestä A. Vogel Instituutista, jossa on uusin tieto ja tutkimus. 

Bioforce AG – Emoyhtiö

Bioforce AG on moderni lääketehdas, jonka toiminta nojaa tinkimättömästi Alfred Vogelin periaatteisiin ja vahvoihin arvoihin.

Vogelin arvot ovat: 

  • luonto / nature

  • tuoreet kasvit / fresh plants

  • kokonaisvaltaisuus / holistic

  • ohjeet itsehoitoon / advice to help oneself

  • lumovoima / power of facination

Kaikessa toimitaan luontoa kunnioittaen, tasapainoisesti. Vogel-tuotteet tuotetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Raaka-aineet työstetään 24 tunnin sisällä poiminnasta, eikä laadusta tingitä.

Bioforce-yhtiöiden visio ja toiminta-ajatusVatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin