background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Katkarapuleipä

katkarapuleipä
  • Prep: min
katkarapuleipä

Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.

Ainesosat

Katkarapulevite

  • 200 g creme fraichea

  • 200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja

  • muutama varsi tilliä
  • 1 pieni maustekurkku

  • ½ omena kuutioina

Katkarapuleipä

Laita creme fraiche kulhoon.

Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.

Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.

Mausta Herbamarella. Tarkista maku.

 

Tarjoa kylmänä.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video