background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan gluteeniton näkkileipä

Olgan gluteeniton näkkileipä
  • Prep: min
Olgan gluteeniton näkkileipä

Helposti valmistuva näkkileipä on ihanan rapea ja terveellinen välipala. Maissijauhosta ja siemenistä valmistuva näkkileipä on myös gluteeniton.

Ainesosat

Olgan gluteeniton näkkileipä

  • 2,5 dl maissijauhoja
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1/2 dl seesaminsiemeniä
  • 1/2 dl kurpitsansiemeniä
  • 1/2 dl chiansiemeniä
  • 1 tl Herbamare-yrttisuolaa
  • 2 dl vettä
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1 kananmuna

Olgan gluteeniton näkkileipä

 

Sekoita keskenään kuivat aineet. lisää joukkoon vesi, öljy ja kananmuna. Taputtele taikinasta ohut levy uuninpellille ja paista 195°C (170°C kiertoilma) n. 40min ajan.

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video