Alkuvoimaa luonnosta
Olgan pitsasarvet

etusivu / reseptit / olgan pitsasarvet

Olgan pitsasarvet

ääntä Mitä pidit reseptistä?

Kylässä Olgan keittiössä -ohjelmasta tutut pitsasarvet valmistuvat helposti esimerkiksi illanistujaisiin.

  • 12

Olgan pitsasarvet

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja jauhot. Vaivaa tasaiseksi ja anna nousta liinan alla n. 15 minuuttia.

Kaulitse noussut taikina kahdeksi litteäksi, n. ½ sentin paksuiseksi kiekoksi. Jaa kiekot kuuteen osaan kolmioiksi.

Täytä kolmioiden paksumpi pää täytteellä ja mozzarellajuustolla. Anna sarvien nousta vielä 15-20 minuuttia.Voitele vedellä tai kananmunalla, ripottele päälle juustoraastetta ja paista 210°C (kiertoilma 185°C) 15 minuuttia.

Tilaa tästä Vogelin resepti-uutiskirje sähköpostiisi. Maukkaita reseptejä sisältävä uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa.

Valitse resepti

Kommentit ja vinkit

Mitä pidit tästä reseptistä? Onnistuiko se hyvin vai teitkö siitä vielä parempaa? Kirjoita vinkkisi alla olevaan kenttään.

0 tuotetta ostoskorissa