background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Olgan punajuurigrissinit

olgan punajuurigrissinit
  • Prep: min
olgan punajuurigrissinit

Ihanan väriset punajuurigrissinit suorastaan sulavat suussa. Värin grissineihin tuo Biotta-luomupunajuurimehu.

Ainesosat

Olgan punajuurigrissinit

Pinnalle

Olgan punajuurigrissinit

 

Lämmitä punajuurimehu n. 40 asteiseksi, lisää siihen hiiva. Sekoita joukkoon öljy, suola, täysjyväjauhot sekä parmesanraaste. Lisää loput jauhot vähitellen taikinaa käsin alustaen. Peitä liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. 
Jaa taikina 30 osaan. Pyörittele niistä ohuita noin 20 sentin pituisia tankoja.

Levittele puhtaalle levylle ohut kerros seesaminsiemeniä ja herbamaresuolaa. Sivele taikinatankojen pintaan hieman öljyä ja pyöritä tangot seesaminsiemen - herbamaresuolaseoksessa. Nostele tangot uuninpellille leivinpaperin päälle.

Anna tankojen kohota vielä hetki.

Paista grissinejä 200°C uunin keskitasolla 10–20 minuuttia tai kunnes ne ovat vaaleanruskeita.

 

 

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video