background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Paahdettu kasvissosekeitto

Paahdettu kasvissosekeitto
  • 2-3
  • Prep: min
  • 2-3
Paahdettu kasvissosekeitto

Kesän kasvissato on parhaimmillaan. Valmista helppotekoinen sosekeitto. Tämä keitto valmistetaan paahdetuista kasviksista. Voit paahtaa kasvikset grillissä tai uunissa. Hyödynnä jääkaapin aineksia. Ruoka saa upean mausteisen aromin Herbamare Spicy -yrttisuolaseoksesta. Mikäli et välitä chilin mausta, voit käyttää tavallista Herbamarea.

Ainesosat

  • 300 g kesäkurpitsaa
  • 2 sipulia
  • 1 punainen paprika
  • 300 g kukkakaalia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl Herbamare Spicy -yrttisuolaa
  • kiehuvaa vettä tarpeen mukaan
  • (hunajaa)

Pinnalle

  • fetajuustoa tai vuohenjuustoa
  • rucolaa
  • pinjansiemeniä

Paloittele kesäkurpitsa ja kuori ja paloittele sipulit. Paloittele myös paprika ja kukkakaali. 

 

Laita ainekset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai grilliparilalle ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä ja Herbamare Spicy -yrttisuolaa. Mikäli valmistat ruoan grillissä, sekoita öljy kasvisten joukkoon kulhossa ja nosta sitten kasvikset parilalle. Ripottele pinnalle Herbamare Spicy -yrttisuola. Paahda kovalla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kauniin värisiä. 

 

Laita kasvikset tehosekoittimeen ja soseuta. Lisää joukkoon kiehuvaa vettä, kunnes saat sopivan sakean keiton. Tarkista maku. Ruoan tulisuutta voit taittaa halutessasi hunajalla.

 

Murusta pinnalle fetajuustoa tai vuohenjuustoa. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä, jotka voit halutessasi paahtaa kuumalla kuivalla pannulla.


Tarjoa heti!