background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Porkkana-couscous-fetasalaatti

Porkkana-couscous-fetasalaatti
  • 2-3
  • Prep: min
  • 2-3
Porkkana-couscous-fetasalaatti

Valmista helppotekoinen ja nopea salaatti arkiseksi lounaaksi tai evääksi töihin. Biotta luomumehut ovat ihastuttavia ruoanlaitossa. Luomu Porkkanamehu antaa couscousille upean värin ja mukavan maun.

Ainesosat

  • 3 dl Biotta Porkkanamehua
  • 1 Herbamare kasvisliemitiivistekuutio
  • 3 dl couscousia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 100-150 g miniluumutomaatteja
  • 1/2 Kurkkua
  • 1/2-1 punainen paprika
  • 150-200 g fetajuustoa
  • 50 g rucolaa
  • muutama sitruunalohko

Lisäksi

  • paksua balsamicokastiketta

Valmistus

Kiehauta porkkanamehu ja Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
Sammuta levy ja laita couscous joukkoon. Anna kypsyä hetki.
Lisää joukkoon oliiviöljy ja sekoita jyvät irtonaisiksi.
Puolita miniluumutomaatit ja paloittele kurkku, paprika ja fetajuusto.
Laita ainekset raidoiksi lautaselle tai tarjoiluvadille.
Koristele oliiveilla, lehtipersiljalla, rucolalla ja sitruunalla.

Tarjoa seuraksi paksua balsamicokastiketta.