background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Portobello-tomaattikeitto

portobello tomaattikeitto
  • 4-5
  • Prep: min
  • 4-5
portobello tomaattikeitto

Ihanan makoisa keitto valmistuu helposti yksinkertaisista raaka-aineista vähällä vaivalla. Nauti sellaisenaan tai vaikkapa tuoreen leivän seurana.

Ainesosat

Portobello-tomaattikeitto

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2-1 punainen chilipaprika
  • 150-200 g portobellosieniä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 Herbamare kasvisliemitiivistekuutio
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 1 pullo Biotta tomaattimehua
  • (2 dl sulatejuustoa, kuohukermaa tai kaurakermaa)

Pinnalle

  • tuoretta korianteria tai basilikaa

Portobello-tomaattikeitto

Kuumenna öljy kattilassa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä chilipaprika.

Lisää ainekset kattilaan ja kääntele hetki.

Hienonna portobellosienet ja lisää kattilaan.

Kääntele kunnes sienet pehmenevät.

Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta sekaan Herbamare -kasvisliemitiivistekuutio ja hienonna joukkoon kevätsipuli.

Lisää tomaattimehu ja anna kiehua hiljalleen noin 30-40 minuuttia välillä sekoitellen.

Lisää loppuvaiheessa halutessasi sulatejuusto, kuohukerma tai kaurakerma. Kuumenna.

Tarkista maku.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria tai basilikaa.

Reseptillä saat tehtyä 4-5 annosta.

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi

Haluatko lisää reseptejä sähköpostiisi?