background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Täytetyt parsa-paprikat

Täytetyt parsa-paprikat
  • 4
  • Prep: min
  • 4
Täytetyt parsa-paprikat

Nämä täytetyt paprikat ovat ihania ja helppo valmistaa. Luomuporkkanamehu tekee riisi-ohraseoksesta upean makuista ja vuohenjuustoraaste viimeistelee ruoan.

Ainesosat

Täytetyt parsa-paprikat

  • 4 pienehköä paprikaa
  • ½ l Biotta Luomuporkkanamehu
  • 1 Herbamare Kasvisliemikuutio
  • 2 dl riisi-ohraseosta
  • 100-200 g pikkuparsaa
  • 150 g vuohenjuustoraastetta

Täytetyt parsa-paprikat

Puolita paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet ja kannat.
Laita ne ritilälle ja nosta ritilä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Mittaa Biotta luomuporkkanamehu, Herbamare kasvisliemikuutio ja riisi-ohraseos kattilaan ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on imeytynyt.
Leikkaa parsoista tyvestä muutama sentti pois.
Täytä paprikat täytteellä ja laita pinnalle vuohenjuustoraastetta.
Asettele päälle pikkuparsat.
Kypsennä 225-asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin väristä ja paprika pehmennyt.

Vinkki! Reseptiä voit tuunailla myös omien mieltymysten ja raaka-aineiden mukaan.
Voit käyttää täytteessä myös keitettyä riisiä ja korvata porkkanamehun kasvisliemellä. Vuohenjuustoraasteen tilalla voit käyttää myös muita juustoja, esimerkiksi emmentalia tai fetajuustoa murustettuna. Pikkuparsat korvaat halutessasi näppärästi parsakaalilla tai muilla kasviksilla.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi