A. Vogel

Luonto

Alfred Vogelin työn lähtökohtana on aina ollut rakkaus luontoa kohtaan ja usko sen voimaan. Tämä tarkoittaa luomusertifikoitua valmistustapaa ja kestävän kehityksen mukaista luonnon raaka-aineiden käyttöä.

Sulje ikkuna

Kokonaisvaltaisuus

Yrityksemme elintarvikkeiden, ravintolisien ja kasvirohdosvalmisteiden valmistus perustuu yhteen Alfred Vogelin pääperiaatteista: terveys vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tasapainoinen elämäntapa, terveellinen ruokavalio ja luonnonmukaiset tuotteet ovat avainasemassa terveyden ylläpidossa ja palauttamisessa.

Sulje ikkuna

Auta ihmisiä auttamaan heitä itseään

Alfred Vogel halusi pyyteettömästi ja palavasti jakaa ihmisille tietouttaan. Lehtien, useiden menestyneiden kirjojen ja puheiden avulla hän auttoi ihmisiä ymmärtämään paremmin sairauksia ja miten niitä voidaan parantaa luonnonmukaisesti. Yrityksenä A.Vogel jakaa tänä päivänä tietoutta monin eri tavoin, kuten internet-sivuilla, kuukausittaisessa uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa.

Sulje ikkuna

Tuoreet kasvit

Uransa alusta asti Alfred valmisti rohdosvalmisteensa tuoreista kasveista. Tänäkin päivänä A. Vogelin erottaa kilpailijoistaan uuttera vaivannäkö mitä tarvitaan kasvivalmisteiden tekoon.

Sulje ikkuna

Lumovoima

Lumovoima on yksi Alfred Vogelin ainutlaatuisista piirteistä. Hänellä oli kyky tartuttaa innostuksensa muihin. He, jotka tunsivat hänet, olivat vaikuttuneita hänen edelläkävijän luonteesta. Hänen vaikuttava karismansa tuli esille niin hänen puheissaan kuin myös keskusteluissa ihmisten kanssa.

Sulje ikkuna