Matkat & tutkimukset

Amerikka, Black Mountains, Etelä-Dakota, Musta Hirvi, Ben Black Elk Teki useita matkoja ympäri Amerikkaa 1950-luvulta lähtien. Hän tapasi intiaanipäällikkö Ben Black Elkin, joka esitteli auringonhatun (Echinacea purpurea). Alfred Vogel selostaa tästä tapaamisesta "Gesundheits-Nachrichten":in toukokuun 1964 numerossa:
”Matkustimme uudella Oldsmobilella vaimon ja tyttären kanssa Black Mountain vuorille jossa tapasimme vanhan Lakota-intiaanipäällikön, jonka isoisä oli taistellut Buffalo Billiä (Cody) vastaan. (...) Perheeni ja minä matkustimme koko kesän ja syksyn ajan intiaanialueiden perukoille, yli 5000 kilometrin matkan.
Eurooppa 1919: Alfred Vogel teki ensimmäisen matkansa Italiaan vain 17-vuotiaana vuonna 1919. Hän matkusti väsymättä ympäri maailmaa koko elämänsä, tutkien lääkekasveja ja erilaisia elämäntapoja, pitäen puheita ja tutustuen muihin luonnonlääketieteen puolestapuhujiin.
Japan, Japani, Hongkong, Korea Hongkong, Koreag, Corea 1961: Kesäkuusta lokakuuhun: matkusti Japaniin, Hongkongiin ja Koreaan. Sieltä Intiaan. ”Kun ensimmäisen kerran vierailin Japanissa, tunsin maan tukahdetun elinvoiman taakan – talouden ja ennen kaikkea teollisuuden taholta. ("Gesundheits-Nachrichten" 9/1974).

Kuva: Two Korean women, "Gesundheits-Nachrichtenin" kansikuva 2/1964. Kuva: Ruth Vogel.

Namibia, Kalahari 1965–1969: Teki useita matkoja Kalaharin autiomaahan. Suoritti tutkimusta Pirunkouran (Harpagophytum procumbens) vaikutuksesta reumaattisiin ongelmiin.
Australia, Tasmania, Uusi-Seelanti 1969: Teki tutkimusmatkat Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Tasmaniaan. Pitää puheita suurimmissa kaupungeissa, radiossa ja televisiossa.

Vatsavaivoja tai flunssaa? Katso Vogelin vinkit oireisiin.

Tuntuuko, että vastustuskykysi ei ole parhain mahdollinen? Tai epäiletkö eturauhasvaivoja?

Lue vinkit

A.Vogelin blogit

Inspiraatiota terveelliseen elämään!

Lue blogit

Tiesitkö?

Yli 90 % mielihyvähormoni serotoniinista muodostuu suolistossa. Vatsan vaikutus koko terveyteemme on todella suuri.

Lue vinkit vatsavaivoihin

Alfred Vogelin ohjeet terveelliseen ja onnelliseen elämään

Luonto, paras lääkitsijä

Katso video