Herbamare on arkeni perusmauste. Muistotkin siis syntyvät uudelleen ja uudelleen – lähes päivittäin. Ehkä suosituin tapani käyttää sitä on nopeaan lisukesalaattiin; 1) vihreitä lehtiä (mitä vaan sattuu olemaan), tuoretta kurkkua, versoja, ehkä persiljaa + keväisin villiyrttejä kuten vuohenputkea 2) nopea loraus oliiviöljyä ja puristus sitruunasta ja 3) ripaus Herbamarea. Aina käsillä. Ja seuraavaksi suosituin käyttötapani on maustaa Herbamarella haukkaukset keitetystä kananmunasta. Kyllä lähtee! - Tosha
Olen käyttänyt Herbamarea jo yli 40 vuoden ajan enkä voisi elää tai laittaa ruokaa ilman sitä. Parhain makumuistoni Herbamaresta on itsetekemäni valkosipulivoi, mutta käytän kaikkeen ruuanvalmistukseen aina Herbamarea. Luomuyrttimerisuola antaa kaikille ruuille ainutlaatuisen maun. - Riitta
Opiskeluaikana, kun rahat oli vähissä, ripoteltiin leivän päälle Herbamarea, kun ei ollut varaa leikkeleisiin. Ja hyvältä maistui!!! - Tiina
Olen käyttänyt Herbamarea niin kauan etten enää muista milloin aloitin sen käytön. Herbamare on arjessani mukana ruokien mausteena, voileivän päällä jne - se on osa minua ja päivittäistä makuelämystäni, josta en luovu. Rakas Herbamare! - Paula
Pyöräretken trangiaruuat, paistetut kasvikset maustetaan aina herbamarella. Teltta pystyyn ja pata porisemaan. Ai että maistuu hyvälle. - Sirpa
Lähdimme Helsingin edustalle veneilemään. Virvelit olivat kaiken varalta mukana ja onneksi olivat. Sain ahvenen. Paistoimme sen kalliosaarella ja luomuyrttimerisuolaa pintaan. Riitti kullekin kolmelle veneilijälle pieni maistiainen ;-) - Anne
Olemme käyttäneet Herbamare-suolaa ruokien maustamiseen vuosikymmenten ajan. Eräs herkullinen iltapala on ruisvoileipä, jonka päälle avokadoviipaleita ja sen päälle Herbamare-suolaa! Avot! Nam nam! Suosittelen tätä makuelämystä! - Juha