background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Kasvijauhisbolognese

Kasvijauhisbolognese
  • 2-3
  • Prep: min
  • 2-3
Kasvijauhisbolognese

Helppoa arkiruokaa valmistat kymmenessä minuutissa. Laita pasta kiehumaan samaan aikaan kun kastike porisee, näin koko ateria on valmis samaan aikaan. Biotta Luomu mehut sopivat nautittavaksi sellaisenaan, mutta myös mainiosti ruoanlaittoon ja leivontaan. Kokeile!

Ainesosat

Kasvijauhisbolognese

Lisäksi

  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 200-250 g pastaa

Kasvijauhisbolognese

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki.
Lisää kasvijauhis ja kääntele. Mausta Herbamare yrttisuolalla ja murenna joukkoon Herbamare Kasvisliemikuutio. Kaada joukkoon Biotta Tomaattimehu. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää halutessasi kuivattua oreganoa tai basilikaa.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja pasta. Keitä noin 7-8 minuuttia, tarkista kypsyys ja valuta. Tarjoa kasvijauhisbolognesen kanssa.

 

Reseptin laatinut: Kati Jaakonen - Hellapoliisi