background

A.Vogelin terveelliset ja herkulliset reseptit

Punajuuriohratto

Punajuuriohratto
  • 4
  • Prep: min
  • 4
Punajuuriohratto

Punajuuriohratto on ihana ateria pimeään ja kylmään vuodenaikaan. Voit halutessasi höystää ruokaa pekonilla tai kylmäsavustetulla pororouheella.

Ainesosat

Punajuuriohratto

Pinnalle

  • parmesaania
  • rucolaa

Valmistus

Kuumenna öljy kattilassa tai paistokasarissa.


Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet sekä siitakesienet. Kääntele hetki. Lisää riisi-ohraseos ja käännä hetki.


Lisää vesi ja Biotta punajuurimehu vähän kerrallaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla. Murenna joukkoon Herbamare vähäsuolainen kasvisliemikuutio, rakuuna tai timjami ja mustapippuri myllystä.


Anna kiehua, kunnes riisi-ohra on sopivan kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vähäsuolaista Herbamare Low Salt -yrttisuolaa.


Raasta pinnalle parmesaania ja koristele rucolalla.